De godinnenrit
De godinnenrit
0 min. leestijd

De godinnenrit

Ken jij het standje de godinnenrit al? In deze positie is de vrouw pas echt een godin en ze kan alles bepalen. Wees voorbereid op een potje wilde seks, want de vrouw voelt de penetratie heel diep en zal dus heel opgewonden raken. Ze berijdt de man zelf en hij kan zich ontspannen overgeven, zij doet namelijk het werk. Nog een voordeel is dat de man heel makkelijk haar clitoris kan strelen tijdens het vrijen in deze houding. Zo kunnen beide partners tegelijkertijd klaarkomen, wat een hele belevenis is als je het voor het eerst meemaakt.

Beschrijving van het standje de godinnenrit:

Hij gaat op zijn rug liggen met zijn benen uitgestrekt en tegen elkaar. Zij gaat op hem zitten en leunt naar achteren, zodat ze op haar handen en armen kan steunen. Nu kan zij zijn penis naar binnen laten glijden en gaan bewegen. Ze kan alles doen wat ze wil om de man gek te maken, op en neer gaan, met haar heupen een ronddraaiende beweging maken en eventueel met haar ene hand zijn testikels masseren. Het enige wat de man moet doen is ontspannen liggen en zich laten berijden als was ze een ware godin. Hij kan namelijk haar hele lichaam zien, benen, buik en borsten, en van het uitzicht genieten terwijl hij heerlijk wordt genomen. Heren, dit is de totale overgave!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje standje 99.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen