Standje 99
Standje 99
0 min. leestijd

Standje 99

Ken jij standje 99 al? Dit is een verrukkelijke houding als je penetratie en wederzijdse masturbatie wilt afwisselen. Je kunt namelijk allebei overal bij. Zij kan de man verwennen door met haar handen zijn penis te strelen, zijn testikels te kietelen of hem af te trekken tot hij een orgasme krijgt. Hij op zijn beurt heeft makkelijk toegang tot haar clitoris en kan vrijuitzijn handen bewegen. Hij kan zijn vingers heen en weer bewegen tussen haar spleetje, om haar clitoris heen cirkelen of die direct stimuleren. Ook de penetratie is lekker in deze houding, want de vagina van de vrouw is vernauwd, waardoor de man meer voelt.

Beschrijving van standje 99:

Man en vrouw gaan tegen elkaar aanliggen met de man in de achterste positie. Ze trekken beiden hun benen op en zij legt haar benen om die van hem heen. Hij houdt haar vanaf de achterkant vast en penetreert haar. Nu kan hij gaan bewegen en stoten. De kunst is om met langzame halen te bewegen, zodat het een ontspannen vrijpartij wordt die je makkelijk lang vol kunt houden. Prettig als je moe bent of gestresst van je werk, het werkt nog beter dan een massage!. Hij kan haar ook bij haar heupen vastpakken en over zijn penis heen bewegen, dan is de seks iets harder. Afwisselend kunnen de partners elkaar manueel bevredigen of door middel van een penetratie. Of allebei tegelijk!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje ruggelings.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen