Ruggelings; een lekker standje voor in de parenclub of voor thuis!
Ruggelings
1 min. leestijd

Ruggelings

Ken jij het standje ruggelings al? Voor dit standje moet je als vrouw wel een beetje conditie hebben en sterk zijn in je armen, als je het tenminste lang wilt volhouden. De vrouw zit bovenop, maar is niet dominant in deze positie. Ze kan wel haar bekken en heupen bewegen, maar het echte stoten doet bij dit standje de man. Je kunt elkaar niet aankijken in deze houding, want de vrouw ligt met haar rug naar de man toe. Omdat zij op haar armen steunt, kan ze hem niet strelen en hij heeft ook zijn handen niet vrij om haar clitoris te stimuleren. Het genot moet dus zuiver uit de penetratie komen. Er is niets anders wat afleidt, dus je kunt je compleet concentreren op de bewegingen en het gevoel van de penis en de vagina. Deze positie is ook geschikt voor anale seks, maar alleen als je al wat ervaring hebt, anders komt de penis te snel te diep. De man is immers in controle.

Beschrijving van het standje ruggelings:

De man gaat op zijn rug liggen met zijn benen uitgestrekt naar beneden. Zij gaat ruggelings op hem liggen, met ietsje gebogen benen en ondersteunt zichzelf met haar ellebogen. Zo kan hij er makkelijk in. Vervolgens grijpt hij haar van achteren bij haar heupen en beweegt haar over zijn penis. Zij hoeft niets te doen, behalve zichzelf ondersteunen. Hij bepaalt het ritme, de bewegingen en de snelheid en diepte van de penetratie. Hij kan ook tussendoor even stoppen om bij haar clitoris te kunnen. Dan kan zij hem tegelijkertijd stimuleren door met haar bekken over zijn penis te bewegen. Leuk als je van afwisseling houdt!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de verleidingsdans.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen