De verleidingsdans
De verleidingsdans
0 min. leestijd

De verleidingsdans

Ken jij het standje de verleidingsdans al? Dit standje is enorm opwindend voor zowel man als vrouw, maar als vrouw moet je echt heel soepele beenspieren hebben, anders houd je het niet vol. Het voordeel is dat in deze positie de partners elkaar kunnen aankijken en zoenen. De vrouw kan het bovenlichaam van de man strelen. Verder maakt deze houding de vagina nauwer, waardoor het genot intenser wordt bij zowel man als vrouw. Nadeel is dat hij niet bij haar clitoris kan, maar zij kan hem wel onder zijn testikels strelen tijdens het vrijen.

Beschrijving van het standje de verleidingsdans:

De vrouw gaat op haar knieën zitten en buigt achterover met geplooide benen totdat ze ligt met haar benen gevouwen onder zich. Hij kan haar nu penetreren en in haar stoten. De man is in controle en bepaalt de diepte van de penetratie, het ritme en het tempo. De vrouw moet zich goed kunnen ontspannen, zodat ze met haar benen dubbelgevouwen kan blijven liggen tijdens het vrijen. De man rust immers op haar dijbenen, dus ze moet hem wel kunnen torsen en meebewegen zonder blessures of spierpijn.. Dit standje kan ook anaal, maar alleen bij een zeer ervaren vrouw wiens anus opgerekt is en die zich bij de penetratie ervan goed kan ontspannen. Niet geschikt voor beginners, want je gaat als man al snel te diep in deze positie. Goed oefenen, dus!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de achterwaartse rit.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen