De achterwaartse rit; een goed standje voor in de parenclub en voor thuis!
De achterwaartse rit
1 min. leestijd

De achterwaartse rit

Ken jij het standje de achterwaartse rit al? Dit is een houding waarbij de man werkelijk niets hoeft te doen. Zij is compleet dominant en heeft controle over alle bewegingen en de diepte van de penetratie. Ze moet daarvoor wel haar dijspieren gebruiken, dus ze moet best sterk zijn. Het enige nadeel van dit standje is dat je elkaar niet kunt aankijken of zoenen. Je kunt ook elkaars lichaam niet helemaal zien, de man kan bijvoorbeeld de borsten van de vrouw niet zien, alleen haar rug en haar billen. Visueel is er dus weinig aan te bleven. Het grote voordeel is dat zij in deze positie uitgebreid met beide handen bij haar clitoris kan en zo een gezamenlijk orgasme kan bewerkstelligen. De penetratie kan heel diep zijn bij dit standje, maar mevrouw is de baas!

Beschrijving van het standje de achterwaartse rit:

De man gaat op zijn rug liggen op een lage ondergrond, bijvoorbeeld een bed, met zijn billen op de rand van de ondergrond en zijn benen gebogen, zodat hij met zijn voeten op de grond kan steunen. Zij gaat in een achterwaartse positie op hem zitten. Zo kan zij zijn penis naar binnen laten glijden en en dan met haar bovenbenen op en neer bewegen. Ze zit dus in een gehurkte positie en dat vergt nogal wat van haar beenspieren. Maar als ze echt opgewonden is, kan het een wilde rit worden! En als man kun je je heerlijk overgeven en genieten, zonder ook maar iets te hoeven doen.

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de rechtstaande kaars.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen