De rechtstaande kaars
De rechtstaande kaars
1 min. leestijd

De rechtstaande kaars

Ken je het standje de rechtstaande kaars al? Zoals de titel van dit standje al aangeeft, is hierbij iemand verticaal, namelijk de man. Hij moet stevige benen hebben, anders is het moeilijk vol te houden. Beide partners kunnen hierbij de bewegingen, het ritme en de diepte van de penetratie bepalen. Er is dus niemand dominant. Het uitzicht op elkaar is verrukkelijk, je ziet namelijk alles: borsten, buik, torso, gezicht en ogen. Je kunt dus aan elkaar zien hoe opgewonden jullie zijn en of er een orgasme onderweg is. Zoenen gaat alleen wel wat lastig in deze houding, daar zijn andere posities beter voor. Een grote plus bij deze houding is dat zij goed bij haar clitoris en haar borsten en tepels kan. Ze kan zichzelf dus heerlijk klaarmaken tijdens de penetratie en wellicht, en met wat oefening, beleven jullie zo een gelijktijdig orgasme.

Beschrijving van het standje de rechtstaande kaars:

Zij gaat op haar rug liggen en trekt haar benen op. Hij komt geknield voor haar zitten en heft met zijn handen haar heupen op, zodat hij bij haar naar binnen kan glijden. Haar lichaam steunt daarbij dus half op zijn dijbenen, die dus behoorlijk sterk moeten zijn om het gewicht te dragen. Hij kan in deze positie wel heel diep penetreren. Zij kan op-en-neer bewegingen maken met haar heupen en bekken en daarmee ook het ritme en de diepte van de penetratie meebepalen. Intussen steunt ze met haar handen op de bovenbenen van de man, streelt zijn billen of speelt met haar borsten en clitoris om tegelijk zowel vaginaal als clitoraal klaar te komen. Hiervan gaan alle kaarsen recht staan!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de flipper.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen