De zijdeur
De zijdeur
1 min. leestijd

De zijdeur

Ken jij het standje de zijdeur al? Dit standje kennen niet veel mensen, maar het is wel heel lekker en intiem en niet moeilijk, ingewikkeld of extreem vermoeiend. Het is een horizontaal standje, wat je het beste in bed kan doen. Je kunt elkaar aankijken en zoenen en de vrouw kan de man strelen. Hij kan haar niet strelen, omdat hij op zijn armen en handen steunt. Wel kan zij in deze positie heel goed bij haar clitoris, zodat je gezamenlijk kunt klaarkomen. Hij heeft een mooi uitzicht op haar buik en borsten. De vagina is nauw bij dit standje, zodat zowel de vrouw als de man meer voelen van de penetratie. Uitstekend geschikt voor de grote maten, je kunt namelijk nooit te diep stoten in deze positie. Je hoeft als man dus niet erg voorzichtig te zijn, maar je kunt lekker je gang gaan zonder dat het voor de vrouw onprettig wordt. Voor de minder zwaar geschapen man is het ook een goede, want je voelt allebei veel meer dan bij de meer gebruikelijke standjes.

Beschrijving van het standje de zijdeur:

De vrouw gaat liggen op het bed en strekt haar benen uit in een hoek van 90 graden met haar bovenlichaam. Zo vormt ze eigenlijk de letter L. De man gaat op haar billen liggen met zijn benen bij elkaar. Hij houdt zijn lichaam dus recht en ondersteunt zich met zijn armen en handen Nu kan hij haar penetreren. Dit zal eerst niet vanzelf gaan, omdat de vagina zo vernauwd is en het ook wennen is om vanuit deze houding een weg naar binnen te vinden. Zij zal hem dus in het begin moeten helpen met navigeren. De man is dominant in deze houding; hij bepaalt de diepte van de penetratie en het ritme. Dat geeft de vrouw de mogelijkheid om zich totaal op haar clitoris te richten en zichzelf zo te bevredigen, terwijl hij in haar beweegt. De moeite van het proberen waard!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje het stoeltje.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen