Het stoeltje
Het stoeltje
1 min. leestijd

Het stoeltje

Ken jij het standje het stoeltje al? Als je naar het plaatje kijkt, is het niet moeilijk om te raden waar de naam van dit standje vandaan komt. De vrouw zit immers op de bovenbenen van de man. Je bent wel van elkaar afgekeerd in deze houding, dus je kunt elkaar niet aankijken of zoenen. De man moet wel een beetje lenig zijn in zijn benen om dit standje succesvol uit te voeren. Zij heeft kracht nodig in haar bovenbenen, want zij is dominant en bepaalt met haar beenspieren de diepte van de penetratie en het ritme. Hij hoeft helemaal niets te doen en kan heerlijk blijven liggen terwijl de vrouw hem berijdt. De penis maakt hierbij een rechte hoek met zijn lichaam, wat voor veel mannen een geweldige sensatie is en voor een zeer intens orgasme zorgt.

Beschrijving van het standje het stoeltje:

De man gaat liggen op zijn rug op het bed en trekt zijn benen op. Zijn knieën liggen daarbij ter hoogte van zijn oren. Zo vormt hij een soort stoel, waar de vrouw achterwaarts op kan plaatsnemen. Daarbij houdt ze zich vast aan zijn handen. Nu kan ze hem naar binnen leiden door over zijn penis heen te zakken. Hierbij heb je wel je handen even nodig, omdat de penis immers een hoek moet maken. De vrouw of de man moeten dus goed kunnen navigeren en het kan even oefenen zijn. Als de penis binnen is, kan zij bewegingen gaan maken met de kracht van haar bovenbenen. Dit is best zwaar en deze positie kun je dan ook het beste afwisselen met minder vermoeiende standjes. De clitoris van de vrouw wordt hierbij ook niet gestimuleerd, dus haar orgasme zal bij een ander standje moeten plaatsvinden. Niettemin is hij in het nirwana in deze positie en zijn orgasme zal heftig zijn!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de sfinx.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen