De sfinx
De sfinx

Ken jij het standje de sfinx al? Dit is een horizontaal standje wat je het beste in bed kan doen. De man ligt op zijn buik op de rug van de vrouw, dus hij is achter haar en ze kijken allebei dezelfde kant op. Je kunt elkaar dus niet zien, aankijken of zoenen. Beiden ondersteunen zich met hun handen en armen, zodat je elkaar ook niet kunt strelen. Toch is het een intiem standje, omdat je elkaars hele lichaam voelt, zoals bij een body-to-body massage. De vrouw moet wel een beetje lenig zijn in haar rug, want die moet ze hol maken voordat hij bij haar naar binnen kan. De clitoris komt niet echt aan bod in deze houding, maar gelukkig zijn er een heleboel andere posities waarbij dat wel zo is. En anders heb je als man altijd nog je tong en je vingers om haar tot een hoogtepunt te brengen. Voor anale seks is deze positie ideaal, de penis kan niet al te veel naar binnen, zodat de penetratie niet te diep wordt.

Beschrijving van het standje de sfinx:

Zij gaat plat op haar buik liggen op een zachte ondergrond, zoals een bed of een tapijt. De bank is voor dit standje niet geschikt. Ze drukt zich met haar armen op, zodat haar bovenlichaam naar boven komt, en trekt één been op naar opzij. Ze maakt haar rug hol, zodat haar billen en bekken naar boven komen. De man gaat op zijn buik op haar liggen, steunt op zijn armen en handen en dringt bij haar binnen. Hij is in deze houding dominant en bepaalt de bewegingen. Zij kan ook nog haar andere been plooien, zodat ze haar billen en bekken nog hoger kan tillen. Dan is de penetratie wel zeer diep, maar het vergt wel iets van haar onderrug, die moet soepel zijn. Je wilt er toch geen spierpijn van krijgen!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de rechtstaande sfinx.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen