De rechtstaande sfinx
De rechtstaande sfinx
1 min. leestijd

De rechtstaande sfinx

Ken jij het standje de rechtstaande sfinx al? Dit is een verticaal standje, zoals de titel al aangeeft. Beide partners staan rechtop, dus je kunt het overal doen: in de woonkamer, de keuken of lekker in de badkamer onder de douche. Je hoeft er ook niet helemaal voor uit de kleren, dus het is ideaal als je weinig tijd hebt of gewoon zin hebt in een vluggertje tussendoor. De man staat achter de vrouw, dus zij kunnen elkaar niet aankijken of zoenen. Je voelt wel elkaars hele lichaam, wat het toch heel intiem maakt. De vrouw kan de man niet strelen, maar andersom wel. Hij kan haar handen vastpakken, maar hij kan vanuit deze positie ook bij haar clitoris, zodat hij haar tot een orgasme kan brengen tijdens het vrijen. Ook kan zijzelf haar borsten of clitoris strelen en stimuleren om tot een hoogtepunt te komen. Een zeer vrouwvriendelijk standje, dus.

Beschrijving van het standje de rechtstaande sfinx:

Beide partners staan rechtop, de man achter de vrouw. Hij penetreert haar achterlangs, wat makkelijk is in deze positie. Beide partners kunnen bewegen in deze houding, niemand is dominant. Je moet dus samen tot een ritme komen en je bepaalt ook samen hoe diep de penetratie is. Dit kan bijzonder intiem en innig zijn, vooral voor ervaren koppels die goed op elkaar ingespeeld zijn. De vrouw kan eventueel zich ondersteunen door met haar buik tegen een tafel of het aanrecht te leunen. Als je de slag eenmaal te pakken hebt, kun je in deze positie makkelijk tegelijkertijd klaarkomen. Super-romantisch dus!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de cocktail.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen