De cocktail - Originele standjes - parenclub.eu
De cocktail
1 min. leestijd

De cocktail

Ken jij het standje de cocktail al? Dit is weer een verticaal standje, maar hierbij kun je elkaar wel van dichtbij aankijken en zoenen.Je staat namelijk naar elkaar toe gericht. Je kunt elkaar ook overal strelen en aanraken en je voelt elkaars lichaam van top tot teen. Een hele romantische en intieme houding, dus. Penetreren is in deze positie niet eenvoudig en de penis gaat ook niet heel diep. Vooral als de man veel langer is dan de vrouw is het niet simpel. Toch kan het wel, als je allebei maar opgewonden genoeg bent. Als de man lang is, kan de vrouw op haar tenen gaan staan of stiletto’s dragen. Groot geschapen mannen kunnen zich helemaal laten gaan in deze positie, omdat de penis niet zo diep kan komen dat het onprettig is voor de vrouw. Hij kan dus net zo hard stoten als hij wil, zonder dat het haar pijn doet. Een ander voordeel is dat je het overal kan doen, als afwisseling op het vrijen in bed.

Beschrijving van het standje de cocktail:

Man en vrouw staan met hun buik naar elkaar toe en omstrengelen elkaar. Nu kunnen ze elkaar strelen en met hun lichaam tegen elkaar aan bewegen. De vrouw kan één been tussen de benen van de man doen, zodat ze met haar lichaam tegen zijn penis aan wrijft. Indirect wordt daarmee ook haar clitoris gestimuleerd. Als zij nat genoeg is en hij heel stijf, kan hij haar gaan penetreren. Niemand is bij dit standje dominant, je bepaalt samen het ritme en de diepte van de penetratie. Een zeer vrouwvriendelijk standje, dus.

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de trotse koningin of rechtstaand.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen