De trotse koningin
De trotse koningin
1 min. leestijd

De trotse koningin

Ken jij het standje de trotse koningin al? In deze positie is zij inderdaad de koningin. Ze bepaalt het ritme, de bewegingen, de diepte van de penetratie, alles. Ze zit op de man en berijdt hem, en hij is weerloos overgeleverd aan zijn orgasme. Dat laatste zal ook zeer heftig zijn, doordat de penis een rechte hoek maakt met zijn lichaam tijdens het vrijen in deze houding. Voor veel mannen is dat het summum van genot. Je kunt elkaar niet aankijken of zoenen bij dit standje, zij zit immers van hem afgekeerd, met haar rug naar hem toe. Daarmee heeft hij wel een prachtig uitzicht op haar bilpartij. Je kunt elkaar ook niet strelen, de vrouw moet zich met haar handen en armen ondersteunen en de man kan niet verder reiken dan haar heupen. Haar clitoris wordt dus een beetje verwaarloosd bij dit standje en haar orgasme zal anders moeten plaatsvinden. Maar daar zijn genoeg standjes voor en als man heb je natuurlijk ook je tong en je vingers!

Beschrijving van het standje de trotse koningin:

De man gaat plat op zijn rug liggen op het bed of een andere zachte ondergrond. Niet op de bank, want dan heb je niet genoeg bewegingsruimte voor dit standje. Zij gaat met haar rug naar hem toe op hem zitten en steunt op haar handen. Nu kan ze zijn penis naar binnen leiden. Ze kan één hand gebruiken om zijn testikels te strelen terwijl ze hem berijdt. Ze kan het tempo afwisselen en de diepte van de penetratie ook, en ze kan ook even stoppen om hem te plagen. Daardoor wordt zijn orgasme uitgesteld en zal het heftiger zijn!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de slangenmens.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen