De slangenmens; een lekker standje voor in de parenclub of voor thuis!
De slangenmens
1 min. leestijd

De slangenmens

Ken jij het standje de slangenmens al? Zoals de naam van dit standje al aangeeft, is het behoorlijk acrobatisch. Als man moet je heel lenig zijn en de vrouw moet sterke bovenbenen hebben. In deze horizontale positie lig je van elkaar af en je kunt elkaar niet zien of zoenen. Ook haar clitoris komt niet aan bod. Wel heeft de vrouw de volledige controle, de man kan helemaal niets in deze houding, behalve zich laten nemen. Zij bepaalt dus hoe snel of hoe langzaam, en hoe diep het gaat. Ze kan de snelheid en de diepte van de penetratie ook afwisselen, of af en toe even stoppen. Daardoor wordt het orgasme van de man uitgesteld en zal het heftiger zijn. Haar orgasme zal anders moeten plaatsvinden, bij een standje waarbij de man haar clitoris kan stimuleren of waarbij ze zichzelf kan bevredigen tijdens het vrijen. En als man heb je natuurlijk ook altijd je tong en je handen!

Beschrijving van het standje de slangenmens:

Dit standje kun je alleen doen in bed en niet op de vloer of op de bank. De man gaat op zijn rug op het bed liggen met zijn billen op de rand, en laat zijn bovenlichaam naar beneden hangen. Daardoor maakt hij een soort brug, dus hij moet heel lenig zijn. Zij gaat schrijlings op hem zitten met haar gezicht naar hem toe en leunt achterwaarts op haar handen. Nu kan ze de penis naar binnen leiden en gaan bewegen. De man kan zich alleen maar overleveren, zij bepaalt het ritme en de diepte van de penetratie. Daar kan ze ook mee spelen, om zijn orgasme uit te stellen en het daarmee intenser te maken. De man moet zich wel kunnen overgeven, want bij dit standje is mevrouw de baas!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de tarantula.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen