De tarantula; een lekker standje voor in de parenclub of voor thuis!
De tarantula
1 min. leestijd

De tarantula

Ken jij het standje de tarantula al? Zoals je op het plaatje ziet, heeft dit standje de vorm van een spin met acht poten. Gelukkig is het niet giftig! Het vergt wel wat oefening, want de penetratie is wat lastig in deze houding. Heb je de slag eenmaal te pakken, dan gaat het vanzelf. Beide partners kunnen elkaar aankijken en zoenen, wat het heel intiem en romantisch maakt. Ook heb je een mooi uitzicht op elkaars lichaam en je zit heel dichtbij elkaar, zodat je elkaars lichaam ook heel goed voelt. Elkaar strelen lukt niet in deze positie, want beide partners moeten zich van achteren ondersteunen met hun handen en armen. Haar clitoris wordt dus niet gestimuleerd in deze houding, maar ze kan wel de penis in haar vagina zien bewegen, wat bijzonder opwindend is en ook uniek aan dit standje. Haar orgasme moet op een andere manier bereikt worden, met een ander standje of met zijn tong en zijn vingers. 

Beschrijving van het standje de tarantula:

Hij gaat op zijn rug liggen op een zachte ondergrond, zoals een bed of een tapijt. De bank is hiervoor niet geschikt, want dan heb je te weinig ruimte. Hij strekt zijn benen uit, lichtjes gespreid, en zij komt op hem zitten met haar gezicht naar hem toe.Nu kan zij hem naar binnen laten komen. De penis maakt hierbij een rechte hoek met zijn lichaam, wat het opwindender maakt, maar waardoor het wel even oefenen is om naar binnen te komen. De vrouw is in deze positie dominant; zij bepaalt het ritme en de diepte van de penetratie. Hij hoeft alleen maar te genieten!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje op de trap of het helse paard.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen