Op de trap; een lekker standje voor in de parenclub of thuis!
Op de trap
1 min. leestijd

Op de trap

Ken jij het standje op de trap al? Ja echt waar, het kan ook op de trap! Dit is een leuk standje als je het ergens anders wilt doen dan in bed, en het op de keukentafel, op de bank of in de douche allemaal al hebt geprobeerd.. Je moet wel twee kussens gebruiken, een voor de man en een voor de vrouw, anders gaan je knieën pijn doen. De man zit achter de vrouw, dus hij kan haar niet aankijken of zoenen. Ook ondersteunen beide partners zich met hun handen en armen, dus de clitoris van de vrouw komt niet echt aan bod. Hij kan er niet bij en zij heeft haar armen nodig om zich te ondersteunen, zodat ze ook zichzelf niet kan bevredigen. De kans dat de vrouw klaarkomt in deze positie is dus niet groot, en zij zal op een andere manier of in een andere houding tot een hoogtepunt moeten komen. Maar hoe dan ook is dit een avontuurlijk standje!

Beschrijving van het standje op de trap:

Zij zit op haar knieën op een traptree en hij komt een of twee treden lager achter haar zitten. Nu kan hij haar penetreren. Beide partners kunnen bewegen in deze houding, er is dus niemand dominant. Je moet samen een ritme vinden en de diepte van de penetratie bepalen. Als je goed op elkaar ingespeeld bent, gaat dit het makkelijkste. Verse koppels zullen er meer moeite mee hebben, maar dat is een kwestie van oefening!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de godin.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen