De godin
De godin
1 min. leestijd

De godin

Ken jij het standje de godin al? Dit is een heerlijk intiem standje waarbij je elkaar van dichtbij in de ogen kunt kijken en zoenen. De man heeft zijn handen vrij om de vrouw overal te strelen en hij kan ook haar borsten kussen. Heel romantisch, dus. Het is een zittende positie, maar het is niet moeilijk of ingewikkeld en je kunt het lang volhouden. De vrouw is dominant in deze positie en zij bepaalt de bewegingen, de diepte van de penetratie en het ritme. Zij kan hem ook overal strelen en hij heeft zijn handen vrij om haar clitoris te stimuleren.Zo kun je bij het vrijen allebei klaarkomen. Dit standje is ideaal voor jonge, onervaren vrouwen, die nog moeten wennen aan diepe penetratie. Zij bepaalt immers hoe diep en hoe snel het gaat. Ook als de man groot geschapen is, is dat een voordeel. Hij kan namelijk niet per ongeluk te diep stoten. Intussen kan zij spelen met het ritme en hoe diep de penis gaat, om zijn orgasme uit te stellen en heftiger te maken.

Beschrijving van het standje de godin:

De man gaat zitten op de vloer of een hard bed. Een heel zacht bed is niet geschikt, want dan wordt het penetreren moeilijker. Hij strekt één been voor zich uit en trekt het andere op. Zij gaat op hem zitten en laat de penis naar binnen glijden. Nu kan zij op en neer gaan bewegen. Zij is bepaalt daarbij het ritme en hoe diep de penis komt. De penetratie is niet heel diep in deze positie, dus hij is heel geschikt voor jonge, onervaren vrouwen die er nog aan moeten wennen. Ook als de man groot geschapen is, heeft dat een voordeel, hij kan namelijk niet te diep stoten. Mevrouw de godin is de baas!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de Y.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen