De Y en 90+ andere geile en spannende sexstandjes?
De Y

Ken jij het standje de Y al? Als je naar het plaatje kijkt, zie je waar de naam van dit standje vandaan komt. Je maakt namelijk met zijn tweeën de letter Y. Het is niet een erg intiem of romantisch standje, want je ligt van elkaar af. Je kunt elkaar dus niet zoenen, strelen of aankijken. Ook de clitoris van de vrouw is voor geen van beiden bereikbaar.Beiden moeten zich namelijk met hun handen en armen ondersteunen. Haar orgasme zal dus ergens anders vandaan moeten komen. Bij een ander standje, of door je tong of vingers te gebruiken. De penetratie is niet heel erg diep in deze houding, dus het is wel heel geschikt voor onervaren vrouwen, die nog moeten wennen. Ook voor mannen die groot geschapen zijn, is het ideaal, want je kunt je helemaal laten gaan, zonder dat het voor de vrouw onprettig wordt. Verder is hierdoor deze houding ook heel geschikt voor koppels die net beginnen met anale seks. De man is dominant in deze positie en hij bepaalt hoe diep de penis gaat en hoe snel de bewegingen zijn. Hij moet wel kracht in zijn armen hebben, want hij moet zijn bovenlichaam opdrukken.

Beschrijving van het standje de Y:

Zij gaat op haar buik op de rand van het bed liggen en laat haar bovenlichaam naar beneden hangen. Hij komt ook op zijn buik op haar benen en billen liggen en drukt zich met zijn armen op. Nu kan hij haar penetreren. Zij kan daarbij niet navigeren, dus hij moet goed de weg kennen naar haar vagina en zelf zijn penis naar binnen leiden. Zij steunt namelijk op haar ellebogen op de grond, dus ze heeft haar handen niet vrij om hem te helpen. Zo kan hij bewegingen gaan maken en in haar stoten. Zo maak je dus de letter Y!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje op één hand.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen