Het sexstandje Het helse paard of 90+ andere standjes? Bekijk ze hier!
Het helse paard
1 min. leestijd

Het helse paard

Ken jij het standje het helse paard al? Bij dit bijzondere standje hoeft de man helemaal niets te doen, alleen op zijn rug liggen genieten en zich overgeven. De vrouw is dominant en is in controle over de diepte van de penetratie en het ritme. Nadeel is dat je met je gezicht van elkaar af gekeerd zit en elkaar niet kunt zoenen of aankijken. De vrouw zit immers achterstevoren op de man. Hij heeft daarbij wel een fantastisch uitzicht op haar bilpartij. Zij ziet alleen zijn benen en voeten. De vrouw kan de man niet strelen, want ze kan er in deze positie niet bij, maar hij kan wel haar hele lichaam strelen. Hij kan alleen niet bij haar clitoris, maar daar die kan ze in deze houding zelf makkelijk stimuleren. Ze kan dus tijdens het vrijen zichzelf bevredigen en tot een hoogtepunt brengen. Misschien komen jullie dan wel tegelijkertijd klaar!

Beschrijving van het standje het helse paard:

Hij gaat liggen op het bed of een andere zachte ondergrond en trekt zijn benen op, met zijn voeten op het bed. Zij komt op hem zitten met haar rug naar hem toe. Nu kan hij met zijn  handen de penis naar binnen leiden, wat vrij makkelijk gaat bij dit standje. Hij moet goed kunnen navigeren, want zij kan er met haar handen niet bij. De penetratie is dus zijn taak. Nu kan de vrouw op hem rijden, net zo snel en zo hard als ze wil. Ze kan het ook afwisselen, om zijn orgasme uit te stellen en dus intenser te maken. Intussen kan hij haar borsten en buik strelen. Zij kan met één hand haar schaamlippen spreiden en met de andere haar clitoris stimuleren. Hij kan haar ook bij haar heupen pakken en over zijn penis heen bewegen. Zo kunnen jullie passief en dominant afwisselen om samen tot een spetterend hoogtepunt te komen!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje rechtstaand.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen