Een stoel voor twee: spannende sexstand! Bekijk 90+ andere standjes!
Een stoel voor twee
1 min. leestijd

Een stoel voor twee

Ken jij het standje een stoel voor twee al? Dit verticale standje is leuk als je het eens ergens anders wilt doen dan alleen maar in bed. Je hebt er alleen een comfortabele stoel bij nodig. Het is niet moeilijk of ingewikkeld en je hoeft er ook niet sterk of lenig voor te zijn. Je kunt het dus een hele tijd volhouden zonder moe te worden. Het is ook heel innig en romantisch, je kunt elkaar diep in de ogen kijken en zoenen. Je kunt elkaar overal aanraken en strelen en je voelt elkaars lichaam heel dichtbij, zoals bij een body-to-body massage. Dit maakt dit standje super-intiem. De penis komt niet heel diep bij de penetratie in deze positie, dus de man hoeft niet erg voorzichtig te zijn om te hard te stoten. Verder is niemand dominant bij dit relaxte standje, beide partners moeten samen een ritme voelen wat lekker aanvoelt. Dat lukt het beste als je elkaars lichaam al goed kent.

Beschrijving van het standje een stoel voor twee:

De man gaat achterover zitten in een comfortabele positie op een lekkere grote stoel. Zij gaat met haar gezicht naar hem toe op hem zitten en legt haar benen op zijn schouders. Nu kan hij haar penetreren, wat vrij eenvoudig is in deze houding, en kunnen beide partners gaan bewegen. De man kan ook de heupen van de vrouw vastpakken om haar over zijn penis heen te bewegen. Daarbij is hij dan wel dominant, als zij dat lekker vindt. De vrouw kan hem strelen en ze heeft ook toegang tot haar clitoris, zodat ze zichzelf kan bevredigen tijdens het vrijen in deze positie. Zoek wel een stevige stoel uit, want dit kan een wilde vrijpartij worden!

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen