Erotisch café Secret Dreams

Erotisch café Secret Dreams in Emmen

Als je in een ongedwongen en huiselijke sfeer in het hartje van Drenthe wilt genieten dan kun je terecht bij erotisch café Secret Dreams. De club waar zowel de beginnende als de ervaren swingers van harte welkom zijn.

Openingstijden + locatie

Secret Dreams is 5 dagen per week geopend. De openingstijden zijn als volgt:

Maandag13.00 – 23.00
DinsdagGesloten
Woensdag13.00 – 17.00 en 19.00 – 23.00
Donderdag13.00 – 17.00 en 19.00 – 23.00
Vrijdag20.00 – 03.00 uur
Zaterdag20.00 – 03.00 uur
ZondagGesloten

Meer informatie

Secret Dreams hanteert geen dresscode, maar sexy kleding wordt wel gewaardeerd, hierdoor is de club toegankelijk voor iedereen die een spannende en erotische avond wil beleven.

Je vindt de club aan de Kapitein Grantstraat 22, 7821 AR te Emmen. Parkeergelegenheid is er aan de overkant van de straat. Bij Secret Dreams is iedereen welkom, van beginnende swinger tot ervaren swinger en zowel koppels, single vrouwen en single mannen zijn welkom. De club is laagdrempelig, gezellig en er hangt een heel prettige sfeer. Een absolute aanrader in de omgeving Emmen.

Themaavonden bij Secret Dreams

Elke vrijdag is er een open contact avond, deze is uitermate geschikt voor mensen die voor het eerst naar een parenclub willen gaan, of die op het gemak willen relaxen en nieuwe mensen willen leren kennen. Iedereen is welkom op deze avonden en men mag zich kleden zoals men wil, deze avond gelden er geen regels hierover.

De entreeprijzen liggen tussen de € 20,- en de € 65,- euro en er word gewerkt met een minimum bar besteding bedrag. Deze barbestedingen zijn terug te vinden in de agenda op de website bij de desbetreffende thema-avond. Bij stellen en dames werkt barbestedingsprijzen of all in prijzen (inclusief alle drankjes) en bij heren werken met entree (door de weeks afhankelijk van het thema en vrijdag en zaterdag eventueel een ander tarief). Je mag gebruik maken van alle faciliteiten die het café biedt en in de zomer met mooi weer is ook de tuin beschikbaar waar ook buitensex is toegestaan.

Evenementen en feesten bij Secret Dreams

Wil jij weten wat er de vanavond en de volgende dagen te doen is bij Secret Dreams in Emmen? Hieronder zie jij direct alle evenementen van Secret Dreams. Wil jij weten wat er nog meer te doen is in andere erotische cafés of parenclubs? In dit geval kan je altijd de complete feestenagenda bekijken van parenclubs.

Exclusieve acties tussen Secret Dream & Parenclub.eu

Exclusieve Parenclub.eu actie (geldig t/m 31 augustus 2018)

Voor bezoekers en gebruikers van de community Parenclub.eu is er een speciale zomeractie beschikbaar. Tijdens de zwoele zomeravonden op de vrijdagen en zaterdagen bij Secret Dreams kan iedere gast bij de deur via een ticket aan ons kenbaar maken een korting geven van 10 euro op de all in prijs voor stellen (Dus ipv 50 euro betalen ze voor een hele avond onbezorgd drinken 40 euro). Deze actie geldt alleen op de vrijdag en zaterdag avond muv de kinky on the beach en bbq.

Videotheek van Secret Dreams

Helaas zijn er geen filmpjes van Secret Dreams bekend.

Fotoalbum van Secret Dreams

Erotisch Cafe Secret Dreams
Secret Dreams Emmen
Secret Dreams Emmen
Erotisch Cafe Secret Dreams bar

Swingerverhalen en reviews van Secret Dreams

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. Momenteel zijn er geen verhalen voor Secret Dream. Lees hier andere swingerverhalen.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Community voor en door swingers