Erotisch Café Secret Dreams in Emmen, bekijk hier alle info!
Erotisch café Secret Dreams in Emmen
1 min. leestijd

Erotisch café Secret Dreams in Emmen

UPDATE! Secret Dreams (Emmen) is in de zomer van 2020 failliet verklaart. De eigenaar geeft aan de keuze met pijn in zijn hart te hebben moeten maken, maar dat het voor hem de beste optie is. Erotisch café Secret Dreams is permanent gesloten en dus niet meer te bezoeken! 

Als je in een ongedwongen en huiselijke sfeer in het hartje van Drenthe wilt genieten dan kun je terecht bij erotisch café Secret Dreams. De club waar zowel de beginnende als de ervaren swingers van harte welkom zijn.

Meer informatie

Secret Dreams hanteert geen dresscode, maar sexy kleding wordt wel gewaardeerd, hierdoor is de club toegankelijk voor iedereen die een spannende en erotische avond wil beleven. Je vindt de club aan de Kapitein Grantstraat 22, 7821 AR te Emmen. Parkeergelegenheid is er aan de overkant van de straat. Bij Secret Dreams is iedereen welkom, van beginnende swinger tot ervaren swinger en zowel koppels, single vrouwen en single mannen zijn welkom. De club is laagdrempelig, gezellig en er hangt een heel prettige sfeer. Een absolute aanrader in de omgeving Emmen.

Erotisch café Secret Dreams

Thema-avonden bij Secret Dreams

Elke vrijdag is er een open contact avond, deze is uitermate geschikt voor mensen die voor het eerst naar een parenclub willen gaan, of die op het gemak willen relaxen en nieuwe mensen willen leren kennen. Iedereen is welkom op deze avonden en men mag zich kleden zoals men wil, deze avond gelden er geen regels hierover.

De entreeprijzen liggen tussen de € 20,- en de € 65,- euro en er word gewerkt met een minimum bar besteding bedrag. Deze barbestedingen zijn terug te vinden in de agenda op de website bij de desbetreffende thema-avond. Bij stellen en dames werkt barbestedingsprijzen of all in prijzen (inclusief alle drankjes) en bij heren werken met entree (door de weeks afhankelijk van het thema en vrijdag en zaterdag eventueel een ander tarief). Je mag gebruik maken van alle faciliteiten die het café biedt en in de zomer met mooi weer is ook de tuin beschikbaar waar ook buitensex is toegestaan.

Erotisch café Secret Dreams

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Alex&luna
Door

Alex&luna

op 18 Dec 2022

Wij zijn 1e keer wil gaan paren club wie helpen voor ons alleen stel of vrouw

Reactie plaatsen