Erotische massage of een Tantra-massage? Kijk hier voor meer info!
Erotische massage
2 min. leestijd

Erotische massage

Een erotische massage is van origine een Aziatische uitvinding van zo’n 2500 jaar terug en was een deel van de geneeskunst. Het werd gebruikt bij stress, pijnklachten en menstruatieklachten te bevorderen. Massage doet een beroep op onze tastzin, het eerste zintuig dat baby’s ontwikkelen. Het is dus een enorm sterke kracht, iedere mens heeft behoefte aan aanraking.

Massage(techniek) als helende kracht werd eerst ontwikkeld in het oude China, om later over te waaien naar het Midden Oosten en daarna naar Europa en de rest van de wereld. In het begin van de vorige eeuw kwam massage in Europa op als therapie voor onder andere hysterische vrouwen, maar ook voor andere klachten. Er ontstonden kuuroorden, waar hydrotherapie en massage werden gebruikt ter verbetering van de gezondheid. Tegenwoordig wordt massage vooral gebruikt om ontspanning te geven en pijnklachten te behandelen.

 

Hoe ontstond de erotische massage?

Erotische massage is ook al zo oud als de wereld en is een techniek die in de Oosterse oudheid voor het eerst beschreven en toegepast werd. Iedereen heeft weleens gehoord van de Kama Sutra, het beroemde Indiase boek over de liefdeskunst.

Het idee is dat door het orgasme uit te stellen. Het uiteindelijke hoogtepunt veel intenser zal zijn en zich niet beperkt tot de geslachtsdelen, maar het hele lichaam omvat Tantra is een begrip geworden in het Westerse denken over erotiek en wordt veel gedaan. Je kunt hiervoor naar een massagesalon, maar je kunt ook een cursus volgen om het dan met je partner thuis te doen. Intieme massage of ook wel erotische massages bestaan al jaren en zijn door de jaren alleen maar populairder geworden. Je hebt tegenwoordig massagehuizen die gericht zijn op erotische massages.

 

Wat is een erotische massage?

Een erotische massage is tegenwoordig een vorm van seks of seksueel voorspel, wat veel mensen thuis zelf en binnen hun relatie doen. Maar er zijn ook mannen en vrouwen die betaald een erotische massage geven. Tevens wemelt het van de massagesalons die deze dienst aanbieden. Soms is dit gewoon een privé-huis, in welk geval het eigenlijk prostitutie is. Je hoeft maar een blik op internet te werpen en je vindt talloze sites en salons waar erotische massage gegeven wordt. Een goede techniek is erg van belang bij een erotische massage, de bekendste vormen hiervan zijn de; tantra massage en de nuru massage.

Bekend is de term “body-to-body” massage, waarbij de masseuse haar borsten en haar lichaam tegen het lichaam van de man wrijft. Dit heeft niet altijd een seksuele handeling tot gevolg, dat hangt van de salon of de masseur/masseuse af.

Als er wel seks bij komt kijken, met de bedoeling een hoogtepunt tot stand te brengen, is dat meestal alleen door masturbatie, waarbij de masseuse aan het eind van de behandeling de man aftrekt tot hij klaarkomt. Dit staat bekend onder de noemer “happy ending”.


Wil jij een idee krijgen hoe een erotische massage is? Bekijk dan eens kort bovenstaand filmpje

Hoe vind ik een erotische massage?

De simpelste manier om een erotische massage te vinden is op het internet kijken. Daar vind je tal van salons die deze dienst verzorgen. Er zijn ook particulieren die zo’n massage aanbieden, betaald of onbetaald. Ook privé-huizen waar je een erotische massage kunt krijgen, vind je het snelst op het internet. De prijzen liggen bij massagesalons zo tussen de vijftig en honderd euro. Wat privé-huizen vragen, is niet echt duidelijk, maar het zal iets meer zijn. De kwaliteit van de behandeling is dan wel dubieus, het gaat immers om een bordeel waar voornamelijk prostituees werken. Bij particulieren zijn de prijzen heel wisselend, maar zo’n behandeling kun je al voor zo’n veertig euro vinden. Je weet dan niet wat de kwaliteit is van de massage, dus het is belangrijk om te vragen wat voor ervaring en achtergrond de masseur of masseuse heeft. Ten slotte: massage en erotische massage zijn gezond, veilig en meestal discreet. Echt iets om uit te proberen!

Zelf een erotische massage ontvangen? Kom nu in contact met andere swingers en wie weet ontvang jij een!

 

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Mulder
Door

Mulder

op 22 Nov 2021

Enschede

Reactie plaatsen