Face to face als sexstandje of 90+ andere sexstandjes op Parenclub.eu!
Face to face
1 min. leestijd

Face to face

Ken jij het standje face to face al? De naam van dit standje zegt het al: hierbij kunnen jullie elkaar diep in de ogen kijken tijdens het vrijen en dat maakt het heel liefdevol, innig en romantisch. Het is niet moeilijk of ingewikkeld en het is ook niet vermoeiend, dus je kunt het heel lang volhouden. Je kunt het het beste in bed doen, maar gezellig op de bank kan ook. Je kunt elkaar overal strelen en er heerlijk bij zoenen. Zowel de man als de vrouw hebben hun handen vrij en de clitoris van de vrouw is voor beiden toegankelijk. Zo kan zij ook een hoogtepunt beleven tijdens het vrijen en jullie kunnen tegelijkertijd klaarkomen. Er is niemand dominant bij dit standje; je moet samen een ritme vinden en een penetratie die voor beiden prettig is. Dit gaat makkelijker als je elkaar al goed kent en op elkaar ingespeeld bent. Het is ideaal als je van een lang voorspel houdt en een uitgesteld, dus intenser orgasme wilt beleven. Echt iets om te doen als je een vrije dag hebt en lekker langzaam en relaxt wilt vrijen.

Beschrijving van het standje face to face:

Man en vrouw liggen beiden op hun zij en kijken elkaar aan. De man houdt zijn lichaam recht en zij wikkelt haar benen om hem heen. Nu kan hij haar penetreren. De penis gaat best diep in deze positie, maar omdat ook zij de bewegingen mee bepaalt, kan hij niet zo diep komen dat het onprettig is voor de vrouw. Je voelt elkaars hele lichaam, als bij een body-to-body massage, wat het nog spannender maakt. Heerlijk als je op een zondagochtend samen wakker wordt, nog half slaapt en alle tijd hebt om elkaar te verwennen!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje gevlochten.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen