Geile vrouwen? Waar vind je ze? Hoe krijg je ze geil? Lees alles erover!
Geile vrouwen
4 min. leestijd

Geile vrouwen

Gelukkig zijn we zo ver dat we begrijpen dat vrouwen ook van seks houden. Vouwen zijn dan ook vrijer geworden en meer zelfbewust over hun eigen seksualiteit. Ze durven makkelijker te zegen wat ze lekker vinden en als het goed is, hebben ze al wat bedpartners gehad. Het blijkt namelijk dat meerdere one-night-stands of minnaars hebben gehad goed is voor een eventuele vaste relatie. Dat geldt voor mannen net zo goed als voor vrouwen.

Vrouwen hebben ook net als mannen een hoger of lager libido. De één wil wel drie keer per dag, de ander één keer per week. Maar dat is niet het belangrijkste: Vrouwen worden geil als je het op de juiste manier aanpakt. Of je nou een one-night-stand wil, een minnares of een relatie; als je niet goed bent in bed, maak je haar niet geil.

Wat zijn geile vrouwen?

Geile vrouwen maak je als man dus zelf, door ze op de juiste manier te benaderen, op te winden en klaar te laten komen. Denk niet dat één orgasme genoeg is, de meeste vrouwen kunnen wel een keer of wat achter elkaar klaarkomen. Werk aan de winkel, dus.

Op het internet zijn voldoende filmpjes te zien die bewijzen dat vrouwen ook in het dagelijks leven of op openbare plekken (zoals clubs) geil kunnen zijn.

Waar vind je geile vrouwen?

Ten eerste vind je geile vrouwen heel ouderwets in de kroeg of de nachtclub. Je hebt dan vaak wel een hoop rivalen, maar als je het goed aanpakt, kun je haar winnen. Een vaste relatie moet je er niet meteen van verwachten, maar er zijn genoeg dames in voor een one night stand. Verder zijn er vrouwen met een zeer hoog libido, die op internet adverteren voor gratis seksafspraakjes. Er zijn ook talloze seks-datingsites waar deze vrouwen zich aanbieden en ze zijn echt niet lelijk. Ze houden gewoon van seks.

Dan heb je ook nog de amateurhoeren. Dit zijn vrouwen die genieten van seks, maar er een klein zakcentje aan willen overhouden. Dit is wat anders dan gewone prostitutie, daar gaat het alleen maar om geld en je wordt zo snel mogelijk afgewerkt. Voor je het weet sta je weer buiten. Amateurhoeren genieten zelf ook van de seks. Er wordt wel verwacht dat je haar ook wat aandacht geef in bed, zij wil ook klaarkomen! Deze vrouwen vind je ook vrij makkelijk op het net. Je moet wel eerst aftasten met wie je te maken hebt, het kan ook oplichting zijn. Het kan ook een fake profiel zijn van iemand die zich als een ander voordoet, of een gewone prostituee. Je kunt beter eerst wat chat-gesprekjes hebben voordat je met iemand in zee gaat.

Vrouwen die allen naar een parenclub gaan

Ten slotte kun je een parenclub bezoeken, tegenwoordig komen daar ook alleengaande vrouwen die seks willen zonder relatie. Als je een trio wilt, ben je daar ook aan het goede adres. Het voordeel is dat je elkaar meteen ziet en je dus beter weet of het klikt en met wie je te maken hebt. Je kunt rustig eerst wat babbelen aan de meestal gezellige bar voordat je de speelkamer induikt.

Hoe maak je een vrouw geil?

Om een vrouw geil te krijgen, heb je te maken met drie principes. Hiervoor kan je gebruik maken van de zogenaamde 3 fases principe.

Fase 1: neem de tijd

Ten eerste moet je de tijd nemen, vrouwen hebben minimaal een uur voorspel nodig om echt klaar te komen en vaak langer. Je moet eigenlijk al met het voorspel beginnen lang voordat je haar mee naar bed neemt, of zij jou grijpt, want dat kan ook nog als je het goed doet.

Hoe maak je een vrouw geil?Wil je een vrouw ook een romantische en mooie sekservaring geven? Dan zal je als man een aantal fases in acht moeten nemen. Zo maar ‘je lul’ erin steken is er dan niet bij. De ervaring voor een vrouw en een man bij seks in verschillend.

Fase 2: begrijp het verschil tussen seks voor een man en een vrouw

Ten tweede,moet je begrijpen dat vrouwen anders zijn dan mannen als het om seks gaat. Mannen zijn visueel en fysiek ingesteld, bij een vrouw komt de geiligheid mentaal en in haar fantasie.

Je moet dus zorgen dat zij zich op haar gemak voelt, haar complimenteren over andere dingen dan alleen maar haar uiterlijk, met haar praten, persoonlijke dingen over jezelf vertellen, en er achter komen wat haar fantasieën zijn.

De beste manier om dat te doen is over je eigen fantasie beginnen en je daarbij kwetsbaar op te stellen, dan zij zij zich ook openstellen. Veel voorkomende vrouwelijke fantasieën zijn om onderdanig te zijn, verkracht te worden, bekeken te worden, dominant te zijn, een jonge man te hebben, een geile striptease doen, en dat is nog maar een greep uit de mogelijkheden. Let op: Een fantasie is een fantasie en betekent niet dat de vrouw in kwestie dat ook in praktijk wil brengen.

 

Onderdanige vrouwEr zijn best veel vrouwen die er van dromen af en toe onderdanig te zijn. Sommige willen wellicht eens vast gebonden worden aan een bed. Andere vinden het gewoon al lekker wanneer de man gewoon wat dominanter is en haar zachtjes aan de haren trekt. Het kan dus ook zonder harde SM ook geil zijn voor een vrouw om onderdanig te zijn.

Fase 3: bouw het in fases op

Ten derde moet je een vrouw nooit direct genitaal benaderen, daar knappen de meesten op af. Beter is om te beginnen met praten, muziekje erbij, kaarsje aan, minimaal een half uur zoenen, langzaam steeds intiemer strelen, haar langzaam uitkleden (ook een half uur) en haar dan pas mee naar bed te nemen. En ook eenmaal in bed moet je de spanning rustig opbouwen, door haar lichaam te strelen, haar overal te zoenen en tegen haar te blijven zeggen dat je haar mooi vindt, opwindend en sexy. Dan geef je voorzichtig eerst haar borsten wat aandacht, voordat je naar haar kut gaat. De meeste vrouwen komen klaar als hun clitoris gestimuleerd wordt, en niet van alleen neuken, dus begin met haar schaamlippen strelen en ga dan naar haar clitoris, met je vingers of met je mond. Tegen die tijd zal ze zo nat zijn dat je ook je vingers naar binnen kunt brengen. Een vuistregel is: Zorg dat ze tijdens het voorspel, dus voordat je haar neukt, al een keer is klaargekomen. Dat verhoogt haar genot als je haar wilt neuken. Dit hoef je geen uren vol te kunnen houden, zoals in pornofilms: De meeste vrouwen vinden het ongeveer 20 minuten lekker. Ook tijdens het neuken moet je blijven communiceren met “dirty talk,” zoals hoe lekker ze is, hoe geil ze je maakt, wat en lekkere kut ze heeft.

Flink veel lawaai maken mag ook, vrouwen vinden het leuk als een man kreunend en schreeuwend klaarkomt!

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen