Het sexstandje Gevlochten en 90+ andere standjes bekijk je hier!
Gevlochten
1 min. leestijd

Gevlochten

Ken jij het standje gevlochten al? Het grootste voordeel van dit standje is dat je allebei een prachtig uitzicht hebt op elkaars lichaam terwijl je aan het vrijen bent. Je bent van elkaar afgekeerd, dus elkaar aankijken of zoenen wordt moeilijk in deze positie. Maar je kunt elkaar wel helemaal zien en bekijken. De man heeft zijn handen vrij om haar te strelen en hij kan ook bij haar clitoris. Hij kan haar dus ook met zijn vingers bevredigen bij dit standje. Voor de vrouw is deze houding wat vermoeiend, maar ze is wel helemaal de baas. Hij ligt uitgestrekt op zijn rug en zij berijdt hem. Dat vergt wel iets van haar bovenbenen en haar uithoudingsvermogen. Hij hoeft helemaal niets te doen en kan zich helemaal op haar orgasme richten terwijl hij ligt te genieten van de penetratie en de bewegingen van de vrouw. Zij bepaalt het ritme, de bewegingen en de diepte van de penetratie helemaal zelf, hij kan alleen met zijn bekken meebewegen. Een zeer vrouwvriendelijk standje, dus. Voor dominante vrouwen is het helemaal perfect!

Beschrijving van het standje gevlochten:

De man ligt op zijn rug op het bed en spreidt zijn benen een klein beetje. Zij gaat op hem zitten met aan de ene kant haar voeten en aan de andere kant haar handen en armen. Zo ondersteunt zij zich en kan zij de penis binnen laten komen. Hij heeft zijn handen vrij en zij niet, dus als er enige navigatie nodig is, moet hij dat doen. Nu kan zij door haar bovenbenen te gebruiken gaan bewegen. Zij is daarbij volledig in controle en bepaalt helemaal zelf hoe snel ze beweegt en hoe diep de penis komt. Hij hoeft zich alleen maar over te geven om tot een hoogtepunt te komen!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje in de lucht.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen