Parenclub Heerlen

Parenclub Heerlen

Het oude mijnstadje Heerlen ligt in het zuidoosten van de Nederlandse provincie Limburg, net aan de Duitse grens. Omliggende grote steden zijn het Duitse Keulen en Aken en het Nederlandse  Maastricht en Sittard. Uit de geschiedenis van de mijnbouw is de Lange Jan voortgekomen, een zeer hoge schoorsteen die sterk het landschap bepaalde. Heerlen ligt aan de Geleenbeek, in het oostelijke mijngebied en is oorspronkelijk een heuvellandschap. Dit gedeelte is nu een natuurgebied, de Brunsummerheide, In de omgeving van Heerlen liggen ook talloze kastelen, kerken en abdijen.

Parenclub Heerlen? Bekijk hier op kaart parenclubs in Heerlen of in de regio van Heerlen.

Heerlen kent een stadsschouwburg, het Theater Heerlen. In en om het gebied van het Schouwburgplein zijn veel winkels gevestigd. Ieder jaar wordt in Heerlen een groot popfestival gehouden, het Park City Live. In Heerlen zelf is geen parenclub, maar in de directe omgeving zijn er twee, parenclub Devils & Angels en parenclub Pleasure2gether. Ook kun je terecht in de grensstreek met Duitsland, zoals Keulen en Aken, waar bijzonder veel parenclubs gevestigd zijn.

Parenclub Pleasure2gether

Parenclub Pleasure2gether is het dichtste bij, op zo’n 15 kilometer afstand van Heerlen in de stad Sittard. Deze parenclub noemt zich de sfeervolste parenclub in Limburg en je wordt ontvangen met echte Limburgse gastvrijheid en hartelijkheid. Er is een knusse bar, diverse grote relaxruimtes, een bubbelbad en een rokersgedeelte. Gasten moeten er verzorgd en vooral sexy uitzien, maar alleen lingerie is geen must. Het is een echte paren- en singleclub met thema’s als Slavendag, Milf, Erotische Party, een BDSM-middag en een Big Bang Night.

Parenclub Devils & Angels

Deze parenclub is gelegen in Susteren, op 22 kilometer afstand van Heerlen en is bijzonder actief. Hier vind je alle faciliteiten die je maar kunt wensen op het gebied van erotisch uitgaan. Parenclub Devils & Angels heeft een cocktail-bar, een restaurant, een jacuzzi, een sauna, een Hot Tub, een terras, een zwembad en een rokersruimte. Er zijn een heleboel verschillende kamers met een eigen thema, zoals VIP, Grieks, Jungle, Strand, Lounge, Gothic en massage. Speciale avonden zijn de Milf-Marathon, Angel Hunt, een massage-avond, een nudistenmiddag, Casual Friday, VIP Saturday en Funday Sunday. Er is dus bijna altijd iets te doen!