Parenclub Maastricht? Vind hier alle parenclubs in Maastricht!
Parenclub Maastricht

Parenclub Maastricht

Maastricht is de hoofdstad van de provincie Limburg in Nederland en heeft een rijke geschiedenis. Zo zijn er nog sporen van bewoning bewaard gebleven uit het Oude Stenen Tijdperk, twintig eeuwen geleden. De stad is daarna in bezit geweest van de Romeinen, de Germanen en de Fransen. De stad ligt in een dal aan weerskanten van de rivier de Maas aan de voet van de 109 meter hoge St. Pietersberg. Oorspronkelijk was Maastricht een stad met steenfabrieken, akkerbouw, glasblazerij, aardewerk, papier, cement en wijnbouw. Ook het krijtgebergte met mergel was economisch belangrijk. In de 19e eeuw kwam hier de mijnbouw op gang, maar die is inmiddels verdwenen.

Parenclub Maastricht? Bekijk hier de parenclubs in Maastricht of in de regio van Maastricht.

Maastricht was oorspronkelijk een vestingstad, waar buiten de ommuring geen uitbreiding kon plaatsvinden. Na de Tweede Wereldoorlog is Maastricht tot ver buiten de stadsmuur bebouwd met nieuwbouwwijken. De economie verschoof van industrie naar diensten- en kenniscentrum. De stad heeft een universiteit en verschillende kunstopleidingen. Er wordt een goed bewaard dialect gesproken, naast Nederlands en Frans. De stad heeft een rijkdom aan cultuur met het kunstencentrum de Timmerfabriek, het theater aan het Vrijthof, het Filmhuis Lumiere en het bekende Bonnefantenmuseum. Omdat Maastricht ook een populaire toeristenstad is, is er veel horeca in het centrum en bij het Vrijthof. Het café In den Ouden Vogelstruys is het oudste van de stad. De stad telt een aantal sterrenrestaurants en 62 hotels, waarvan een groot deel ook sterren hebben. Het jaarlijkse carnaval in Maastricht is een bezienswaardigheid, omdat er veel aandacht wordt besteed aan de kostuums. Tegenwoordig is Maastricht een cultuur- en kennisstad. Er is een Universiteit, een kunstacademie en een conservatorium en de economie draait op dienstverlening en het toerisme.

In het oude stadscentrum van Maastricht is het gezellig uitgaan en winkelen. Voor cultuurliefhebbers zijn er het Theater aan het Vrijthof, concert- en theaterzaal. Een groot poppodium is De Muziekgieterij. Verder zijn er in Maastricht bijzonder veel harmonieorkesten. Kroegen, nachtcafés en eettentjes vind je rond het Vrijthof en De Markt. Wil je winkelen, dan kun je het beste terecht in de Grote en Kleine Staat. Maastricht is rijkbedeeld met hotels, maar door het toerisme in die zin ook wat overbevolkt. Reserveren is echt een must! Voor swingers is er heel wat te beleven binnen een straal van 50 kilometer van de stad. Zo is er in Sittard de parenclub Pleasure2gether en in Susteren de parenclub Devils&Angels.

Parenclub Devils & Angels

Parenclub Devils & Angels 

Deze club staat bekend als de meest sfeervolle in Nederland. Er is een bar- dansgedeelte, een buffet en een aantal grote relaxkamers. Vooral aan de bar is het erg knus. Activiteiten zijn: BDSM-middag, Slavendag, Milf, en Big Bang. Op zaterdag is er een Erotische Party, die vooral heel geschikt is voor beginners of nieuwsgierigen.

Deze club is werkelijk van alle faciliteiten voorzien voor een erotisch avontuur. Er is een cocktail-bar, een restaurant, overal airco, een jacuzzi, een sauna, en Hot Tub, een zwembad, een tuin en een rookruimte. Er zijn talloze kamers met thema’s als VIP, Jungle, Lounge, Massage en noem maar op. Iedere dag is er wel iets te beleven: De MILF-Marathon, Angel Hunt, Massage-Avond, Nudisten-middag, Casual Friday, VIP Saturday en Funday Sunday. De dresscode is goed verzorgd en vooral sexy. Haal je clubkleding dus maar uit de kast! Een aanrader!

Parenclub Pleasure2gether

Parenclub Pleasure2gether

In deze sfeervolle club in Sittard vind je één grote mix van smaken, geaardheden en voorkeuren. He, ho, bi, travo, tranny, het maakt allemaal niet uit. Deze club valt op omdat er zoveel georganiseerd wordt en er een groot aantal speelkamers zijn, met elk een thema, zoals VIP, Grieks, Jungle, Gothic en noem maar op. De faciliteiten zijn bijzonder uitgebreid. Er is naast de gebruikelijke bar met dansvloer en buffet ook een jacuzzi, een sauna, een Hot Tub, een terras, een zwembad en een rokersruimte. Er zijn grote relax-kamers, een restaurant in het weekend en een rokersruimte.

Deze club is ook geschikt voor beginners, die worden met echte Limburgse gastvrijheid en vriendelijkheid onthaald. Speciale avonden zijn de Massage-avond, de romantische Erotische Party, een MILF-party en een Kinky Party, de laatste ook zeer toegankelijk voor een eerste keer. Trek je stoute schoenen aan en spring erin!

Wil jij online met andere swingers in contact komen? Word gratis lid van onze actieve online community!


Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. Je hebt nog maar even!

Mis het niet, voor het te laat is!