Parenclub Devils & Angels

Parenclub Devils & Angels in Susteren

Parenclub Devils & Angels is een club waar je sfeervol en ongedwongen kunt genieten. De club beschikt over een ruime discrete parkeerplaats, waar je ook met je camper kunt parkeren en kunt overnachten. Devils & Angels is gelegen aan de Maaseikerweg 24, 6114 JP, te Susteren, Limburg.

Openingstijden + locatie

Devils & Angels is 5 dagen per week geopend. De openingstijden zijn als volgt:

Woensdag12.00 – 00.00 uur
Donderdag12.00 – 17.00 uur
Donderdag20.00 – 01.00 uur
Vrijdag12.00 – 17.00 uur
Vrijdag21.00 – 03.00 uur
Zaterdag21.00 – 03.00 uur
Zondag13.00 – 18.00 uur

Meer informatie

Bij uw bezoek wordt u hartelijk ontvangen door het team van Devils & Angels en dit team staat ook voor u klaar als u vragen heeft. Reserveren is alleen gewenst voor de zaterdagavonden. De entreeprijzen liggen tussen de 20,- en de 90,- euro. Er zijn speciale arrangementen voor als je 2 of 3 dagen van het weekend wilt doorbrengen bij club Devils& Angels. De prijzen liggen dan voor 2 dagen 40,- euro tot voor 3 dagen 200,- euro. Wil je gebruik maken van de speciale weekend arrangementen dan moet je van tevoren wel contact opnemen.

Themaavonden bij Devils & Angels

Club Devils & Angels organiseert naast de vaste thema-avonden ook verschillende thema feesten en avonden. Zo is er op de woensdag de MILF-Marathon en zijn er o.a. Massage avonden en Nudisten middagen en ook de Gangbang ontbreekt hier niet. Voor beginners is er op de laatste vrijdag van de maand de “drempelvrees-avond”, hier kunnen nieuwe stellen en alleengaanden rustig alles in zich opnemen en dan besluiten of ze blijven en mee willen doen. De dresscode op de “drempelvrees-avond” is dan ook pas vanaf 22.30 uur. Er wordt een All-in prijs gehanteerd, hierin is inbegrepen de entreeprijs, eten en drinken, gebruik van de faciliteiten als condooms en  lockers.

Evenementen en feesten bij Devils & Angels

Let op: wij tonen hier geen feesten van Devils & Angels aangezien wij geen directe koppeling kunnen maken met de agenda van deze club. In dit geval kan je altijd de complete feestenagenda bekijken van parenclubs.

Videotheek van Devils & Angels

Fotoalbum van Devils & Angels

Parenclub Devils & Angels
Parenclub Devils & Angels bar

Swingerverhalen en reviews van Devils & Angels

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. Momenteel zijn er geen verhalen voor Devils & Angels. Lees hier andere swingerverhalen.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Community voor en door swingers