arrow_drop_up arrow_drop_down

Parenclub Devils & Angels in Susteren

Parenclub Devils & Angels is een club waar je sfeervol en ongedwongen kunt genieten. De club beschikt over een ruime discrete parkeerplaats, waar je ook met je camper kunt parkeren en kunt overnachten. Devils & Angels is gelegen aan de Maaseikerweg 24, 6114 JP, te Susteren, Limburg.

Meer informatie

Bij uw bezoek wordt u hartelijk ontvangen door het team van Devils & Angels en dit team staat ook voor u klaar als u vragen heeft. Reserveren is alleen gewenst voor de zaterdagavonden. De entreeprijzen liggen tussen de 20,- en de 90,- euro. Er zijn speciale arrangementen voor als je 2 of 3 dagen van het weekend wilt doorbrengen bij club Devils& Angels. De prijzen liggen dan voor 2 dagen 40,- euro tot voor 3 dagen 200,- euro. Wil je gebruik maken van de speciale weekend arrangementen dan moet je van tevoren wel contact opnemen.

 

Thema-avonden bij Devils & Angels

Club Devils & Angels organiseert naast de vaste thema-avonden ook verschillende thema feesten en avonden. Zo is er op de woensdag de MILF-Marathon en zijn er o.a. Massage avonden en Nudisten middagen en ook de Gangbang ontbreekt hier niet. Voor beginners is er op de laatste vrijdag van de maand de “drempelvrees-avond”, hier kunnen nieuwe stellen en alleengaanden rustig alles in zich opnemen en dan besluiten of ze blijven en mee willen doen. De dresscode op de “drempelvrees-avond” is dan ook pas vanaf 22.30 uur. Er wordt een All-in prijs gehanteerd, hierin is inbegrepen de entreeprijs, eten en drinken, gebruik van de faciliteiten als condooms en  lockers.

 

Parenclub Devils & Angels

Swingerverhalen en reviews van Devils & Angels

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. Momenteel zijn er geen verhalen voor Devils & Angels. Lees hier andere swingerverhalen. Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

 

Parenclub Devils & Angels
Maaseikerweg 24
6114 JP, Susteren (Limburg)
Nederland
046-4493077

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen

Fijn dat je er bent!