Parenclub Devils & Angels in Susteren, bekijk hier alle info!
Parenclub Devils & Angels in Susteren
1 min. leestijd

Parenclub Devils & Angels in Susteren

Parenclub Devils & Angels is een club waar je sfeervol en ongedwongen kunt genieten. De club beschikt over een ruime discrete parkeerplaats, waar je ook met je camper kunt parkeren en kunt overnachten. Devils & Angels is gelegen aan de Maaseikerweg 24, 6114 JP, te Susteren, Limburg.

Meer informatie

Bij uw bezoek wordt u hartelijk ontvangen door het team van Devils & Angels en dit team staat ook voor u klaar als u vragen heeft. Reserveren is alleen gewenst voor de zaterdagavonden. De entreeprijzen liggen tussen de 20,- en de 90,- euro. Er zijn speciale arrangementen voor als je 2 of 3 dagen van het weekend wilt doorbrengen bij club Devils& Angels. De prijzen liggen dan voor 2 dagen 40,- euro tot voor 3 dagen 200,- euro. Wil je gebruik maken van de speciale weekend arrangementen dan moet je van tevoren wel contact opnemen.

Thema-avonden bij Devils & Angels

Club Devils & Angels organiseert naast de vaste thema-avonden ook verschillende thema feesten en avonden. Zo is er op de woensdag de MILF-Marathon en zijn er o.a. Massage avonden en Nudisten middagen en ook de Gangbang ontbreekt hier niet. Voor beginners is er op de laatste vrijdag van de maand de “drempelvrees-avond”, hier kunnen nieuwe stellen en alleengaanden rustig alles in zich opnemen en dan besluiten of ze blijven en mee willen doen. De dresscode op de “drempelvrees-avond” is dan ook pas vanaf 22.30 uur. Er wordt een All-in prijs gehanteerd, hierin is inbegrepen de entreeprijs, eten en drinken, gebruik van de faciliteiten als condooms en  lockers.

Parenclub Devils & Angels

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Parenclub Devils & Angels
Maaseikerweg 24
6114 JP, Susteren (Limburg)
Nederland
046-4493077

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Maggie
Door

Maggie

op 31 Oct 2021

Paar jaar geleden was dit nog een fijne drukke club. Liep heel goed. Er is niet veel meer te doen. Weinig bezoekers. Geen sfeer. Nu is er nog 1 persoon van de 3 stellen ( 6 pers.) over. Sauna, jacuzzi en zwembad is er niet meer. Er zijn genoeg andere clubs, hier gaan we helaas niet meer naartoe.

Kees
Door

Kees

op 09 Mar 2022

Je moet veel teveel betalen. Er is niet veel te doen, veel te rustig. Paar keer geweest en dan zeggen ze:'normaal is het drukker". Niet meer.

Mark
Door

Mark

op 28 Jan 2023

Ik was er een tijdje geleden , het was er best druk en er waren een aantal leuke knappe jonge meiden. Helaas bleef het grootste deel van de gasten waren onder deze meiden dansen in de bar. Boven gebeurde er bijna niets.

Mark
Door

Mark

op 28 Jan 2023

Je mag als single man bovendien niet op de bovenste etage komen. Je mag wel de hoofdprijs betalen en kijken hoe de koppels die wat gaan doen naar de 2e etage gaan en de alleenstaande mannen op de eerste etage staan te wachten.

Reactie plaatsen