Hete meiden, hoe kom je er aan? Wat zoeken hete meiden en waarom?
Hete meiden
3 min. leestijd

Hete meiden

Wat zijn hete meiden? Het taboe op vrouwelijke seksualiteit is behoorlijk afgenomen en tegenwoordig zijn er een heleboel meiden tussen de zestien en de dertig die uitkomen voor hun eigen behoeftes en fantasieën als het om seks gaat. En die maken ze waar ook! Tegenwoordig is het helemaal niet meer vreemd om als hete meid op een man af te stappen. Het is ook niet meer raar als ze weten wat ze willen in bed of dat juist nog niet weten en een man zoeken om het te leren en mee te experimenteren.

Een fors leeftijdsverschil maakt ook al niet meer uit, genoeg meiden willen een ervaren man in bed, die al hun lekkere plekjes weet te vinden zonder dat ze van alles uit moeten leggen. Vrouwen zijn ook eerder volwassen dan mannen, dus seks met een oudere man is helemaal geen gek idee.


In clubs zijn natuurlijk vaak ook hete meiden te vinden. Op feesteilanden zoals Ibiza staan clubs nachtenlang vol met hete meiden.

Wat zoeken hete meiden en waarom?

Geile meiden zijn zich bewust van hun seksualiteit en niet bang meer om als slet beschouwd te worden, of een afgelikte boterham. Ze zijn ook geëmancipeerd, zelfstandig en zelfbewust. Wat ze zoeken kan van alles zijn. Een one-night-stand, seksuele ervaring, een minnaar, een Friend with Benefits,een Sugar Daddy, een vaste relatie, een zakcentje, het kan allemaal. Maar stuk voor stuk willen ze echt genieten in bed en ze zijn niet te beroerd om daarvoor uit te komen.

Er wordt dus wel wat van je verwacht als je met een geile meid gaat seksen. Ze accepteert niet dat jij gaat liggen slapen als je je kwakje kwijt bent, ze wil zelf ook aandacht en dat is bij een vrouw niet alleen maar neuken.

Je moet goed kunnen vingeren en beffen, anders lig je er snel weer uit. Verder verwacht ze respect, je moet haar op handen dragen, anders is het ook snel weer over. Meiden van tegenwoordig houden er niet van als je voor ze gaat denken, dat kunnen ze prima zelf en dat weten ze. Daar hoef je dus niet mee aan te komen.

Hoe vind je hete meiden?

Dat hangt er vanaf wat je wilt. Voor een one-night-stand kun je meestal nog wel in de kroeg of de nachtclub terecht. Je hebt dan alleen als man wel een heleboel rivalen. Voor een simpel sekscontact kun je op het internet kijken, daar vind je jonge prostituees, amateurhoeren en gratis seks met een jonge meid, je hoeft echt niet altijd te betalen. Er zijn verschillende sites waar deze jongedames op adverteren. Prostituees zijn duur, werken je even snel af en je staat weer buiten. Het is puur zakelijk en voor het geld en tijd voor een praatje is er niet. Dat is anders met amateurhoeren, die willen zelf ook genieten van de seks en vragen een kleine vergoeding. Vaak is er ook veel meer tijd om samen een drankje te drinken en wat te praten voor je het bed induikt. Je moet dan wel bereid zijn om haar wat aandacht te schenken tijdens de seks. Meiden die het voor niets doen, zijn wat moeilijker te vinden.

Sommigen adverteren op internet, anderen bezoeken een parenclub, weer anderen gaan in het nachtleven op jacht. Een geile meid zal niet bang zijn om het initiatief te nemen, sterker nog, dat is wat ze wil! Spring dus niet meteen bovenop haar, dat zal ze niet leuk vinden.

 

Hete meiden in het uitgaanslevenHete meiden zijn altijd nog te vinden in het uitgaansleven. Het nadeel is wel dat je niet de enige bent die erop ‘jaagt’. Daarbuiten weten deze meiden wat ze willen.

Wat als je het vaker wilt?

Een minnares heb je meestal voor wat langer dan één keertje, het is een verhouding. Het kan een paar weken zijn, een paar maanden of zelfs jaren. Sommigen hete meiden hebben een relatie, maar willen ook seksen met andere mannen. Dat kan zijn omdat ze een hoger libido hebben dan hun partner, omdat hun partner niet goed is in bed of omdat ze gewoon een heleboel mannen willen. Ja, niet alleen mannen zijn polygaam!

Anderen zijn alleenstaand, maar houden wel heel veel van seks, zonder een vaste, exclusieve relatie te willen. Dat geldt ook voor de Friends with Benefits, dit zijn echte vriendschappen, waar ook seks bij komt kijken, maar waar je niet aan vast zit.

Dan zijn er nog de Sugar Baby’s, vaak zeer gestudeerde, beschaafde meiden. Hun zogenaamde Sugar Daddy’s betalen dan bijvoorbeeld de studiekosten, kleding,huisvesting of andere zaken, in ruil voor een seksuele verhouding. Vaak hebben deze mannen geen tijd voor een relatie, en komen ze op deze manier toch aan hun trekken.

 

Hete meid in bedHete meiden in bed weten wat ze willen. Gewoon even neuken en je pik eruit halen kan je beter bij de hoeren doen. Wil je echt een hete meid dan zul je ook je best in bed meten doen om ook haar te laten genieten.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen