Hete vrouwen- Wat zijn hete vrouwen en waar vind je ze? Lees t hier!
Hete vrouwen
5 min. leestijd

Hete vrouwen

Hete vrouwen. Wat zijn hete vrouwen? Wat willen hete vrouwen? Het antwoord op al deze vragen kan jij hier lezen. Gelukkig zijn we zo ver dat we accepteren dat vrouwen ook van seks houden. Vrouwen zijn dan ook vrijer geworden en meer zelfbewust over hun eigen seksualiteit. Ze durven makkelijker te zeggen wat ze lekker vinden en als het goed is, heeft ze al heel wat ervaring, dus jouw lekkere plekjes kent ze ook! Vrouwen hebben net als mannen een hoger of lager libido.

De één wil wel drie keer per dag, de ander één keer per week. Maar dat is niet het belangrijkste: Vrouwen worden heet als je het op de juiste manier aanpakt. Of je nou een one-night-stand wil, een minnares of een relatie; als je niet goed bent in bed, haakt een hete vrouw af. Je kunt ze verleiden door ze op de juiste manier te benaderen, op te winden en klaar te laten komen. Denk niet dat één orgasme genoeg is, de meeste vrouwen kunnen wel een keer of wat achter elkaar klaarkomen. Werk aan de winkel dus.

Onder hete vrouwen vallen natuurlijk ook de zogenaamde MILFS. MILF of ook wel M.I.L.F. staat voor mother i like 2 fuck. Dit zijn vaak mooie vrouwen op iets oudere leeftijd. In bovenstaand filmpje ook enkele MILFS. Deze films zijn oa ook bekend uit de pornoindustrie.

Waar vind je hete vrouwen?

Ten eerste vind je hete vrouwen heel ouderwets in de kroeg of de nachtclub. Je hebt dan vaak wel een hoop rivalen, maar als je het goed aanpakt, kun je haar winnen. Een vaste relatie moet je er niet meteen van verwachten, maar er zijn genoeg hete dames in voor een one night stand. Verder zijn er vrouwen met een zeer hoog libido, die op internet adverteren voor gratis seks-afspraakjes. Er zijn ook talloze seks-datingsites waar deze vrouwen zich aanbieden, en ze zijn echt niet lelijk. Ze houden gewoon van seks.

Hete vrouwen willen ook sexHete vrouwen kan men ook leren kennen in het uitgaansleven.
Zeker voor een one-night-stand is het een goed alternatief. Besef je wel dat ze niet zo met je naar huis gaan.

Hete vrouwen en het internet

Dan heb je ook nog de amateurhoeren. Dit zijn vrouwen die genieten van seks, maar er een klein zakcentje aan willen overhouden. Dit is wat anders dan gewone prostitutie, daar gaat het alleen maar om geld en je wordt zo snel mogelijk afgewerkt, voor je het weet sta je weer buiten.

Amateurhoeren genieten zelf ook van de seks. Er wordt wel verwacht dat je haar ook wat aandacht geef in bed, zij wil ook klaarkomen! Deze vrouwen vind je ook vrij makkelijk op het net.

Je moet wel eerst aftasten met wie je te maken hebt, het kan ook oplichting zijn, of een fake profiel, van iemand die zich als een ander voordoet, of een gewone prostituee. Je kunt beter eerst wat chat-gesprekjes hebben voordat je met iemand in zee gaat. Ten slotte kun je een parenclub bezoeken, tegenwoordig komen daar ook alleengaande vrouwen die seks willen zonder relatie. Als je een trio wilt, ben je daar ook aan het goede adres. Het voordeel is dat je elkaar meteen ziet en je dus beter kunt inschatten of het klikt en met wie je te maken hebt. Je kunt rustig eerst wat babbelen aan de meestal gezellige bar en genieten van de ongedwongen sfeer, voordat je de speelkamer ingaat.

KinkyOp een website zoals Kinky kan je eenvoudig een afspraak maken met amateurhoeren. Amateurhoeren zijn vaak minder belust op geld en hierbij is lekkere sex ook belangrijk.
Je zult wel goed moeten zoeken, want ze zijn zeker niet allemaal geil als boter.

Hoe heb je seks met een hete vrouw?

Als het goed is, weet een hete vrouw heel goed wat ze wil in bed. Ze weet ook hoe ze een man gek kan maken. Maar je moet wel een beetje je best doen en haar minimaal één orgasme geven, liefst meer. Echte hete vrouwen kunnen wel tien keer klaarkomen en dat is ook wat ze willen. Werk aan de winkel, dus. Om een hete vrouw te versieren, heb je te maken met drie principes. Ten eerste moet je de tijd nemen, vrouwen hebben minimaal een uur voorspel nodig om echt klaar te komen en vaak langer. Je moet eigenlijk al met het voorspel beginnen lang voordat je haar mee naar bed neemt, of zij jou grijpt, want dat kan ook nog als je het goed doet.

Vrouwen gaan anders om met sex dan mannen

Ten tweede, moet je begrijpen dat vrouwen anders zijn dan mannen als het om seks gaat. Mannen zijn visueel en fysiek ingesteld, bij een vrouw komt de geiligheid mentaal en in haar fantasie. Je moet dus zorgen dat zij zich op haar gemakt voelt, haar complimenteren over andere dingen dan alleen maar haar uiterlijk, met haar praten, persoonlijke dingen over jezelf vertellen, en er achter komen wat haar fantasieën zijn. De beste manier om dat te doen is over je eigen fantasie beginnen en je daarbij kwetsbaar op te stellen, dan zij zij zich ook openstellen.

Veel voorkomende vrouwelijke fantasieën zijn om onderdanig te zijn, verkracht te worden, bekeken te worden, dominant te zijn, een jonge man te hebben, een geile striptease doen, en dat is nog maar een greep uit de mogelijkheden. Let op: Een fantasie is een fantasie en betekent niet dat de vrouw in kwestie dat ook in praktijk wil brengen. Een echt hete vrouw wil dat meestal wel en doet gewoon waar ze zin in heeft.

Viva
Mannen en vrouwen verwachten andere dingen in bed. Viva schreef er ooit al over.

De benadering van een hete vrouw

Ten derde moet je een hete vrouw nooit direct genitaal benaderen, daar knappen de meesten op af. Beter is om te beginnen met praten, muziekje erbij, kaarsje aan, minimaal een half uur zoenen, langzaam steeds intiemer strelen, haar langzaam uitkleden (ook een half uur) en haar dan pas mee naar bed te nemen. En ook eenmaal in bed moet je de spanning rustig opbouwen, door haar lichaam te strelen, haar overal te zoenen en tegen haar te blijven zeggen dat je haar mooi vindt, opwindend en sexy. Dan geef je voorzichtig eerst haar borsten wat aandacht, voordat je naar haar kut gaat. De meeste vrouwen komen klaar als hun clitoris gestimuleerd wordt, en niet van alleen neuken, dus begin met haar schaampippen strelen en ga dan naar haar clitoris, met je vingers of met je mond. Tegen die tijd zal ze zo nat zijn dat je ook je vingers naar binnen kunt brengen.

Een vuistregel is: Zorg dat ze tijdens het voorspel, dus voordat je haar neukt, al een keer is klaargekomen. Dat verhoogt haar genot als je haar wilt neuken.

De meeste vrouwen vinden het ongeveer 20 minuten lekker, maar hete vrouwen kunnen er geen genoeg van krijgen. Ook tijdens het neuken moet je blijven communiceren met “dirty talk,” zoals hoe lekker ze is, hoe geil ze je maakt, wat en lekkere kut ze heeft. Flink veel lawaai maken mag ook, hete vrouwen vinden het leuk als een man kreunend en schreeuwend klaarkomt en dan is het hoog tijd voor haar tweede orgasme!

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen