Lekkere meiden: waar vind je lekkere meiden en wat willen ze?
Lekkere meiden
4 min. leestijd

Lekkere meiden

Wat lekkere meiden zijn, en waarom is voor iedere man (of vrouw) verschillend. Iedereen heeft een andere smaak als het om sekspartners gaat. Het is in ieder geval niet zo dat je een Hollywood-figuurtje hoeft te hebben om een lekkere meid te zijn. Mensen denken vaak dat mannen alleen naar het uiterlijk kijken, maar uit onderzoek blijkt dat mannen allereerst vallen op zorgzaamheid, emotionele uitstraling, zelfvertrouwen en dan pas de buitenkant.

Toch wil het oog ook wat. Dat kan dus heel verschillend zijn, sommige mannen houden van dun en slank, andere kunnen niet genoeg vrouwelijk vlees hebben. Blond met blauwe ogen hoef je ook niet altijd te zijn, alle kleuren kunnen een voorkeur zijn. Kortom, de definitie van lekkere meiden hangt totaal van de man af.

 

Wat lekker of ook wel mooi is. Dat is in de jaren wel veranderd. In de tijd van de Romeinen was er weer een ander schoonheidsideaal dan tegenwoordig. Kortom wat een lekkere meid is is ook er persoonlijk en tijdsgebonden. Bekijk hiervoor eens bovenstaand filmpje. Tevens kan het ook uitmaken waar ter wereld je bent. Bekijk hiervoor eens onderstaand filmpje.

Schoonheid is namelijk per regio / land ook weer anders. Een vaste greep wat lekkeremeiden zijn, valt dus moeilijk te zeggen.

Wat voor meiden zijn lekker in bed?

De meiden van tegenwoordig zijn bijna allemaal lekker in bed. In ieder geval weten ze wat ze willen en durven daar ook voor uit te komen. Ook zijn meiden zelfverzekerd, ze zijn niet bang om zelf op een man af te stappen. Een beetje meid heeft al wat seksuele ervaring, zodat je haar niet alles hoeft te leren. Wat spanning en avontuur willen meiden ook wel, dus ze zal graag met je experimenteren wat seks betreft.

Hoe ze eruit ziet hangt van je smaak af, maar de lekkerste meiden hebben een hoop empathie, een feilloze intuïtie en veel fantasie. Vooral dat laatste is belangrijk, voor een vrouw is seks voornamelijk mentaal, dus je lekkere meid zal ook wel zo haar dromen hebben. Een greep: verkracht worden, onderdanig zijn, strippen, seks in het openbaar, trio’s met een andere man of vrouw, seks met een vreemde en groepsseks. Dit is natuurlijk fantasie, een echte verkrachting is heel wat anders dan een “spelletje verkrachting.” waar ze zelf in toestemt. Als je echt lekker wil neuken met zo’n meid moet je erachter zien te komen waar ze over fantaseert.

Wat willen lekkere meiden?

Nou, in de eerste plaats respect. Respectloos gedrag is een grote afknapper voor lekkere meiden. Daar zijn ze te zelfbewust voor. Verder willen ze vaak praten voordat er iets anders gebeurt. Je zult haar dus moeten opwarmen met een goed gesprek. Vertel iets persoonlijks over jezelf. Vertel vooral ook waar jij over fantaseert, dan komt ze meestal ook wel met haar eigen fantasie en daar ligt direct je kans!

Dit soort voorspel windt meiden op en je kunt er het best wat tijd voor uittrekken. Ook moet je haar niet direct genitaal benaderen, dat vinden meiden niet leuk, ze willen verleid worden.

Begin met zoenen, en blijf tussendoor praten over hoe sexy je haar vindt, hoe lekker ze zoent, en wat voor mooie ogen ze heeft. Trek hier een half uur voor uit. Dat lijkt veel, maar als je een meid geil wilt krijgen, moet je niet teveel haast maken en haar laten wachten. Begin nu om haar langzaam uit te kleden, ook weer voor minstens een half uur. Dat zal haar kutje zeiknat maken. Nu kun je haar lichaam en haar borsten gaan strelen. Het kan zijn dat ze jou dan de slaapkamer intrekt en op bed duwt, zo zijn moderne meiden wel! Anders neem je haar bij de hand en mee naar bed, terwijl je blijft zoenen en strelen.

 

Lekkere mollige meid                 Lekkere meiden kan rood haar hebben of mollige zijn. Zo heeft iedere man een ander
schoonheidsideaal van wat een lekkeremeid is.

 

Wat willen lekkere meiden in bed?

Lekkere Meiden van tegenwoordig weten heel goed wat ze willen in bed en ze willen niet alleen maar geneukt worden. De meeste vrouwen komen klaar als je hun clitoris streelt of likt, soms meerdere keren achter elkaar, maar niet van alleen maar neuken. Zorg ervoor dat je haar tenminste één keer klaar beft of vingert voordat je haar neukt, dat zal haar genot vergroten.

Je hoeft geen pornoster te zijn en uren in haar te stoten, de meeste vrouwen vinden zo’n twintig minuten genoeg, uitzonderingen daargelaten.

Blijf intussen met haar praten, en gebruik “dirty talk” om haar nog meer op te winden. Zeg dat ze zo lekker nat is, dat ze een lekker kutje heeft, dat je zo stijf bent door haar. Als jij dan ook klaargekomen bent, is het nog niet afgelopen, want dan begint het naspel. Sommige meiden vinden één orgasme genoeg, maar als je na het neuken weer gaat vingeren en beffen, komen ze soms nog wel een paar keer klaar. Het kan zijn dat jij dan zo heet wordt dat je haar nog een keer kunt nemen.

 

Lekkere meid tatoeagesLekkere meiden kunnen ook tatoeages en/of piercings hebben

Waar vind ik lekkere meiden?

Lekkere meiden kun je overal tegenkomen; bij de bakker, de supermarkt, op een feestje, in de kroeg, in de nachtclub, ze zijn overal. Wil je echt gericht zoeken, dan moet je op internet zijn of naar een parenclub gaan. Op internet zijn veel meiden die adverteren voor gratis seks, en ze zijn echt niet lelijk. Ze zijn gewoon geil. Je moet wel een beetje voorzichtig zijn met deze methode, het kan ook oplichting zijn, of iemand met een fake profiel, of er wordt ineens geld gevraagd. Tast dus één en ander af met een chat-gesprekje voordat je met een meid in zee denkt te gaan. Geef ook nooit zomaar persoonlijke informatie, als daarom gevraagd wordt, hangt er meestal een luchtje aan.

Er zijn ook datingsites waar meiden op adverteren, dat is al een stuk veiliger. Let op dat de profielen gecontroleerd worden door de site, dat staat er meestal bij. Je kunt op zo’n site ook zelf je profiel zetten en kijken wie er op afkomt.

Je kunt voor een gewone datingsite kiezen, maar er zijn ook talloze sites die bedoeld zijn voor seks-afspraakjes. Parenclubs worden tegenwoordig ook bezocht door single vrouwen, en daar zitten hele lekkere meiden bij. Voordeel is dat je haar meteen ziet en weet of het klikt. Op internet moet je dat maar afwachten. Nadeel is dat je vaak wel als man alleen een forse entree-prijs moet ophoesten. Dat is dan wel inclusief eten en drinken, dus wat dat betreft kom je niet voor verrassingen te staan!

 

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen