Het standje masseer mij of 90+ andere standjes? Bekijk zie hier!
Masseer mij
1 min. leestijd

Masseer mij

Ken jij het standje masseer mij al? Voor dit standje moet de man wel een beetje lenig zijn in zijn benen. Hij moet namelijk zijn ene been strekken en het andere plooien. Wel is hij super-dominant en bepaalt helemaal zelf hoe diep hij stoot, hoe hard en hoe snel. De vagina is nauw in deze positie, dus je voelt allebei veel meer. Groot geschapen mannen of onervaren vrouwen hebben hier ook baat bij, want hij kan nooit te diep stoten. De eerste penetratie in deze houding is wat moeilijk, maar met wat oefenen en goede navigatie door de man gaat het op een gegeven moment vanzelf. Je kunt elkaar niet aankijken of zoenen in deze positie, maar de man kan de vrouw overal strelen. Haar buik, haar borsten en haar clitoris kunnen zo gestimuleerd worden, zodat ook zij een orgasme kan beleven tijdens het vrijen in deze houding, Ook kan zij zichzelf bevredigen, want ze heeft beide handen vrij. Ze kan hem ook over zijn rug en billen strelen of erin knijpen. Zo kunnen jullie samen het nirwana bereiken! 

Beschrijving van het standje masseer mij:

De vrouw gaat comfortabel op haar buik op het bed liggen en spreidt haar benen. Nu gaat hij op haar zitten, met één been opgetrokken en het andere gestrekt tussen haar benen. Dit kan in het begin wat ongemakkelijk aanvoelen. Met enige hulp van haar handen kan hij zijn penis naar binnen brengen en beginnen met stoten. Hij kan net zo hard en diep gaan als hij wil, voor de vrouw is dat niet onprettig bij dit standje. Integendeel, zij voelt ook veel meer van de penetratie!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de vork.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen