Nylon seks- lees hier alle info en tips over Nylon Seks!
Nylon seks
3 min. leestijd

Nylon seks

Wat is nylon seks?

Volgens de meest strikte definitie is nylon seks alle seksuele handelingen die je doet waar nylon kousen en panty’s (met of zonder kruisje) aan te pas komen. Je zou het een soort fetisj kunnen noemen. Het kan een kick zijn om het te dragen of je kunt erop geilen dat je sekspartner ze aanheeft. In een bredere betekenis is nylon seks alles wat met (kunststof) lingerie te maken heeft. Zelfs het dragen van stiletto’s bij de seks wordt bij nylon seks ondergebracht. In ieder geval gaat het om benen, billen en voeten. Sommige mannen zijn er gek van en als je als vrouw mooie benen hebt, wil je die ook wel leuk inpakken voor een nummertje. Zeker als je sekspartner erop kickt. Hieronder een overzicht van verschillende soorten nylon seks kleding en hoe je er aankomt.

Panty’s

Sommige mannen hebben nou eenmaal iets met benen. Ze worden er geiler van dan van borsten en billen. De juiste panty moet je dus zorgvuldig uitkiezen. Je kunt een gewone sexy kanten panty dragen, met een mini-jurkje erop. Dat zal al bij heel wat mannen de aandacht trekken. Alleen als je wilt seksen, zit een gewone panty in de weg. Dat is vooral lastig in een parenclub, je moet je helemaal uitkleden voordat je een goede beurt krijgt. Maar er zijn ook panty’s verkrijgbaar zonder kruisje, dat maakt het extra spannend en zit geen seks in de weg. De meeste sekswinkels verkopen ze wel, en ook in bepaalde webshops kun je ze krijgen. Met een kort rokje of jurkje erbij ben je onweerstaanbaar. In het openbaar kan dat laatste natuurlijk niet, want dan ziet iedereen je blote poes als je een keer bukt. Maar thuis of in een parenclub kan dat nou juist weer wel. Er zijn ook dames op internet die adverteren voor seks met zo’n panty aan.

Jarretelkousen

Kousen zij al helemaal het einde voor mannen die van benen houden. Vroeger, toen er nog geen panty’s waren, droegen alle vrouwen jarretelkousen. Dit zijn hoge kousen, tot halverwege je dijen, die worden opgehouden met een gordeltje om je middel of je heupen. Meestal waren die kousen van wol of van zijde. Tegenwoordig vallen kousen niet meer onder gewoon ondergoed, maar zijn onderdeel van sexy lingerie en ze zijn gemaakt van gladde kunststof of netstof. Het is ook ontzettend sexy om te zien, alweer vooral met iets korts erboven. Als je het laatste hebt uitgetrokken, zie je eruit als een seks-prinses en je voelt je de godin van de verleiding. Je sekspartner zal dan ook ontzettend opgewonden worden van jouw sexy outfit. Nog spannender is het om geen slipje te dragen terwijl je wel jarretels aan hebt. In het openbaar kan dat alleen niet met een kort jurkje, maar alweer, thuis, op een seksfeest of in een parenclub is het fantastisch en als je wilt neuken, zit er niets in de weg. Het is wel een kunst om ze aan te trekken, met je eerste kousen ben je wel een half uurtje bezig om het gordeltje aan je kousen te bevestigen. Maar oefening baart kunst en het resultaat is er ook naar!

Nylon seks

Stay-ups

Wil je dat gedoe met zo’n gordeltje niet, maar wel sexy benen hebben, dan zijn stay-up of hold-up kousen een oplossing en net zo sexy. Dit soort kousen kun je gewoon aantrekken en ze blijven zitten omdat er een siliconen laagje aan de binnenkant van de boord zit. Net als jarretelkousen kun je deze soort kousen gewoon kopen bij een goede lingeriewinkel. Het is natuurlijk ideaal als je er ook een bijpassende beha en string bij draagt! Maar ook een heleboel webshops verkopen stay-ups en jarretelkousen, in alle mogelijke kleuren, met of zonder kant, strikjes, visnet patroon of niet, voor elk wat wils. Ook dit heeft het voordeel dat je niets uit hoeft te trekken, behalve je slipje, als je zin hebt in seks. Je kunt ze natuurlijk ook zonder slip dragen, net als ouderwetse jarretels.

Stiletto’s

Stiletto’s maken je benen al helemaal mooi af, en het is geil om ze aan te houden tijdens de seks. Je moet er wel op kunnen lopen, dus met je eerste paar moet je een tijdje oefenen. Stiletto’s horen ook bij de normale kledingstijl van tegenwoordig, dus het is niet moeilijk om er aan te komen. Je gaat gewoon naar een hippe schoenenwinkel en dan is het passen. Je moet stiletto’s hebben die heel goed strak om je voet zitten, anders val je erop. Het beste is om een maat kleiner te nemen dan je gewoonlijke schoenmaat. Het is dan wel even moeilijk om er in te komen, maar als je een beetje goede leren schoenen hebt, gaan ze naar je voet staan bij het dragen. Je hebt wel een schoenlepel nodig!

Lakkousen

Als jij of je sekspartner kickt op kinky, kun je ook lakkousen proberen. Dit zijn meestal zwarte stay-ups gemaakt van soepelvallend lak- of wetlookmateriaal. Deze kousen worden niet in veel winkels verkocht, tenzij het een kinky winkel is. Gelukkig kun je op het internet ook lakkousen bestellen bij shops die sexy of kinky lingerie verkopen. Met een latex jurkje erbij ben je de kinky-queen op ieder feest en in iedere parenclub!

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen