Parenclub Bornedries in Sint-Truiden, bekijk hier alle info!
Parenclub Bornedries in Sint-Truiden
1 min. leestijd

Parenclub Bornedries in Sint-Truiden

Parenclub Bornedries in Sint-Truiden de oudste en op één na grootste club van België! Je vindt de Bornedries aan de Bornedries 25, 3800 Melveren – St.-Truiden (Limburg). In de Bornedries vind je o.a. een discotheek, een welness gedeelte met een sauna en een hammam, ook beschikt de Bornedries over een eigen bioscoop waar je gebruik van mag maken, en natuurlijk verschillende kamers waar je je uit kunt leven. In de zomer kun je ook gebruik maken van de tuin met buitenzwembad en een lig weide.

Meer informatie

De entreeprijzen liggen tussen de € 25,- en de € 90,- en dat zijn all-in prijzen. Hiervoor krijg je dus eten, drinken, en het gebruik van alle faciliteiten en ruimtes van de Bornedries. Wil je op de hoogte blijven van alle ins en outs en nieuws over de Bornedries en de party’s die er gaan komen, dan kun je je op de website inschrijven voor de nieuwsbrief.

Parenclub Bornedries

Thema-avonden bij Bornedries

Bij de Bornedries hebben ze verschillende thema avonden en party’s en deze kunnen hun eigen dresscode hebben. Kijk voor de juiste informatie op de website bij de desbetreffende avond/party. Bornedries organiseert ook regelmatig newbies party. Deze party’s zijn uitermate geschikt voor de mensen die nog nooit bij de Bornedries zijn geweest en die kennis willen maken met de club en het fenomeen parenclub

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Parenclub Bornedries
Bornedries 25
3800 Sint-Truiden
België
+32 11 68 04 62
Facebook parenclub Bornedries

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen