Parenclub Bornedries

Parenclub Bornedries in Sint-Truiden

Parenclub Bornedries in Sint-Truiden de oudste en op één na grootste club van België! Je vindt de Bornedries aan de Bornedries 25, 3800 Melveren – St.-Truiden (Limburg). In de Bornedries vind je o.a. een discotheek, een welness gedeelte met een sauna en een hammam, ook beschikt de Bornedries over een eigen bioscoop waar je gebruik van mag maken, en natuurlijk verschillende kamers waar je je uit kunt leven. In de zomer kun je ook gebruik maken van de tuin met buitenzwembad en een lig weide.

Openingstijden + locatie

Bornedries is 4 dagen per week geopend. De openingstijden zijn als volgt:

Donderdag (iedereen)20.00 – 02.00 uur
Vrijdag (iedereen)20.00 – 04.00 uur
Zaterdag 20.00 – 04.00 uur
(koppels en single vrouwen)
Zondag (iedereen)17.00 – 02.00 uur

Meer informatie

De entreeprijzen liggen tussen de € 25,- en de € 90,-  en dat zijn all-in prijzen. Hiervoor krijg je dus eten, drinken, en het gebruik van alle faciliteiten en ruimtes van de Bornedries. Wil je op de hoogte blijven van alle ins en outs en nieuws over de Bornedries en de party’s die er gaan komen, dan kun je je op de website inschrijven voor de nieuwsbrief.

Themaavonden bij Bornedries

Bij de Bornedries hebben ze verschillende thema avonden en party’s en deze kunnen hun eigen dresscode hebben. Kijk voor de juiste informatie op de website bij de desbetreffende avond/party. Bornedries organiseert ook regelmatig newbies party. Deze party’s zijn uitermate geschikt voor de mensen die nog nooit bij de Bornedries zijn geweest en die kennis willen maken met de club en het fenomeen parenclub

Evenementen en feesten bij Bornedries

Let op: wij tonen hier geen feesten van Bornedries aangezien wij geen directe koppeling kunnen maken met de agenda van deze club. In dit geval kan je altijd de complete feestenagenda bekijken van parenclubs.

Videotheek van Bornedries

Helaas zijn er geen filmpjes van Bornedries bekend.

Fotoalbum van Bornedries

Parenclub Bornedries Kamer
Parenclub Bornedries

Swingerverhalen en reviews van Bornedries

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. Momenteel zijn er geen verhalen voor Bornedries  Lees hier andere swingerverhalen.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Community voor en door swingers