Parenclub Eroxx

Parenclub Eroxx in Balen

Parenclub Eroxx ligt in het centrum van Balen (Antwerpen) maar is toch goed afgeschermd van de buitenwereld waardoor men discreet naar de club kan. De club vind je aan de Bert Leysenlaan 20, te Balen, België. De club beschikt over een eigen grote discrete parkeergelegenheid waar je discreet je auto kunt parkeren.

Openingstijden + locatie

Eroxx is niet op vaste tijden geopend, maar verschilt per week en per dag.

Voor de juiste tijden en dagen kijk je het beste op de website in de agenda, daar worden alle feesten en avonden die er zijn in de club weergegeven en tevens kun je daar de prijzen en dresscode vinden van die avond

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Meer informatie

De entreeprijzen liggen tussen de € 25,- en de € 120,- en de club hanteert een lidmaatschap. Club hanteert een all-inn prijs, dit wil zeggen inclusief alle dranken, een buffet met diverse warme en koude gerechten en natuurlijk het gebruik van alle faciliteiten die de club bied. Condooms en handdoeken zijn gratis te verkregen in de club. Als je na een geweldige avond genieten niet meer naar huis wil rijden dan kun je als bezoeker van club Eroxx bij een hotel in de buurt een kamer huren voor een speciale prijs. Om van het hotel naar de club en andersom te komen kun je gebruik maken van een speciale shuttle service.

Themaavonden bij Eroxx

In de club kun je gebruik maken van een garderobekastje om je persoonlijke spullen en kleding in op te bergen. De club beschikt over een disco maar ook gezellige bars en verschillende thema kamers. Zo beschikt de club over een Darkcave, dit is een donkere kelder met meerdere bedden, maar ook kun je gebruik maken van de Orgiekamer waar een bed staat van 5×5 meter. In de zomermaanden zal bij mooi weer ook barbecue en tuinfeesten georganiseerd worden.

Evenementen en feesten bij Eroxx

Let op: wij tonen hier geen feesten van Eroxx aangezien wij geen directe koppeling kunnen maken met de agenda van deze club. In dit geval kan je altijd de complete feestenagenda bekijken van parenclubs.

Videotheek van Eroxx

Helaas zijn er geen filmpjes van Eroxx bekend.

Fotoalbum van Eroxx

Parenclub Eroxx
Parenclub Eroxx Locatie

Swingerverhalen en reviews van Eroxx

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. Momenteel zijn er geen verhalen voor Eroxx. Lees hier andere swingerverhalen.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Community voor en door swingers