Parenclub Eroxx in Balen (Antwerpen), bekijk hier alle info!
Parenclub Eroxx in Balen
1 min. leestijd

Parenclub Eroxx in Balen

Parenclub Eroxx ligt in het centrum van Balen (Antwerpen) maar is toch goed afgeschermd van de buitenwereld waardoor men discreet naar de club kan. De club vind je aan de Bert Leysenlaan 20, te Balen, België. De club beschikt over een eigen grote discrete parkeergelegenheid waar je discreet je auto kunt parkeren.

Meer informatie

De entreeprijzen liggen tussen de € 25,- en de € 120,- en de club hanteert een lidmaatschap. Club hanteert een all-inn prijs, dit wil zeggen inclusief alle dranken, een buffet met diverse warme en koude gerechten en natuurlijk het gebruik van alle faciliteiten die de club bied. Condooms en handdoeken zijn gratis te verkregen in de club. Als je na een geweldige avond genieten niet meer naar huis wil rijden dan kun je als bezoeker van club Eroxx bij een hotel in de buurt een kamer huren voor een speciale prijs. Om van het hotel naar de club en andersom te komen kun je gebruik maken van een speciale shuttle service.

Parenclub Eroxx

Thema-avonden bij Eroxx

In de club kun je gebruik maken van een garderobekastje om je persoonlijke spullen en kleding in op te bergen. De club beschikt over een disco maar ook gezellige bars en verschillende thema kamers. Zo beschikt de club over een Darkcave, dit is een donkere kelder met meerdere bedden, maar ook kun je gebruik maken van de Orgiekamer waar een bed staat van 5×5 meter. In de zomermaanden zal bij mooi weer ook barbecue en tuinfeesten georganiseerd worden.

Parenclub Eroxx

Gastbloggen voor parenclub Eroxx

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Parenclub Eroxx
Bert Leysenlaan 20
2490 Balen (Antwerpen)
Belgie
+32 493 12 31 64

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen