Parenclub K-ress in Messancy-Wolkrange, bekijk hier meer info!
Parenclub K-Ress in Messancy
1 min. leestijd

Parenclub K-Ress in Messancy

Parenclub K-ress is gevestigd in een 2 verdiepingen tellende villa aan de Route des Ardennes, 6780,te Messancy België. De parenclub heeft eigen parkeerplaatsen voor de bezoekers die beveiligd wordt middels videobewaking. Enkele faciliteiten die er zijn in parenclub Kress zijn o.a. een grote dansvloer, gezellige bar, een restaurant, meerdere kamers en douches, en ook is de club in het bezit van een whirlpool en spa.

Meer informatie

Alle bezoekers kunnen gebruik maken van de kledinglockers om de persoonlijke spullen in op te bergen. Bij K-ress zijn naast de actieve koppels ook single mannen en single vrouwen welkom. De prijzen variëren tussen de € 20,- en de € 100,- euro en dit zijn all-in prijzen. Dit is dus inclusief het eten en het drinken, condooms, en het gebruik van alle faciliteiten die de club biedt. Er wordt van de bezoekers verwacht dat men gepast gekleed gaat, dit houdt o.a. in mooie lingerie.

Parenclub K-Ress Bar

Thema-avonden bij K-Ress

Op sommige dagen en tijden kan er een aangepaste dresscode gelden, hiervoor kun je het beste kijken op de website zodat je zeker weet dat je de juiste kleding draagt en niet geweigerd wordt. Bij K-ress zijn regelmatig Gangbangs en andere thema avonden en feesten. Een lidmaatschapskaart is verplicht bij K-ress, deze kun je bij de 1e keer aanschaffen. Tevens beschikt de club op een screeningskamer, dit is een soort bioscoop waar je kunt genieten van seks en toekijken. Als je zowel op de vrijdag als de zaterdag naar de club gaat, krijg je gereduceerde prijzen.

Parenclub K-Ress Bar

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Parenclub K-Ress
Rue des Ardennes 88
6780 Messancy
België
+32 497 48 22 61

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen