Parenclub K-Ress

Parenclub K-Ress in Messancy

Parenclub K-ress is gevestigd in een 2 verdiepingen tellende villa aan de Route des Ardennes, 6780,te Messancy België. De parenclub heeft eigen parkeerplaatsen voor de bezoekers die beveiligd wordt middels videobewaking. Enkele faciliteiten die er zijn in parenclub Kress zijn o.a. een grote dansvloer, gezellige bar, een restaurant, meerdere kamers en douches, en ook is de club in het bezit van een whirlpool en spa.

Openingstijden + locatie

De openingstijden van K-Ress zijn als volgt:

1e dinsdag v/d maand12.00 – 17.00 uur
Donderdag20.00 – 01.00 uur
Vrijdag12.00 – 17.00 uur
Vrijdag20.00 – 03.00 uur
Zaterdag20.00 – 04.00 uur

Meer informatie

Alle bezoekers kunnen gebruik maken van de kledinglockers om de persoonlijke spullen in op te bergen. Bij K-ress zijn naast de actieve koppels ook single mannen en single vrouwen welkom. De prijzen variëren tussen de € 20,- en de € 100,- euro en dit zijn all-in prijzen. Dit is dus inclusief het eten en het drinken, condooms, en het gebruik van alle faciliteiten die de club biedt. Er wordt van de bezoekers verwacht dat men gepast gekleed gaat, dit houdt o.a. in mooie lingerie.

Themaavonden bij K-Ress

Op sommige dagen en tijden kan er een aangepaste dresscode gelden, hiervoor kun je het beste kijken op de website zodat je zeker weet dat je de juiste kleding draagt en niet geweigerd wordt. Bij K-ress zijn regelmatig Gangbangs en andere thema avonden en feesten. Een lidmaatschapskaart is verplicht bij K-ress, deze kun je bij de 1e keer aanschaffen. Tevens beschikt de club op een screeningskamer, dit is een soort bioscoop waar je kunt genieten van seks en toekijken. Als je zowel op de vrijdag als de zaterdag naar de club gaat, krijg je gereduceerde prijzen.

Evenementen en feesten bij K-Ress

Let op: wij tonen hier geen feesten van K-Ress aangezien wij geen directe koppeling kunnen maken met de agenda van deze club. In dit geval kan je altijd de complete feestenagenda bekijken van parenclubs.

Videotheek van K-Ress

Helaas zijn er geen filmpjes van K-Ress bekend.

Fotoalbum van K-Ress

Parenclub-K-ress Bar
Parenclub K-ress

Swingerverhalen en reviews van K-Ress

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. Momenteel zijn er geen verhalen voor K-Ress. Lees hier andere swingerverhalen.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Community voor en door swingers