Parenclub Leute

Parenclub Leute in Zwevezele

Parenclub Leute is een parenclub die zich vooral richt op de actieve doeners koppels/dames en alleengaande heren. Alleengaande heren zijn dus ook van harte welkom bij Club Leute, wel wordt er gekeken of de verhoudingen tussen de aantal mannen goed is , dus het kan voorkomen als er teveel mannen aanwezig zijn dat men als alleengaande man geweigerd wordt.

Openingstijden + locatie

Leute is geopend op de volgende 3 dagen:

Maandag13.00 – 19.00 uur
Vrijdag13.00 – 19.00 uur
Zaterdag21.00 – 02.30 uur

Meer informatie

Club Leute onderscheid zich van andere clubs door dat hier juist actieve koppels, mannen en vrouwen aanwezig zijn die voor de sexuele activiteiten komen.Dit is de reden dat er in Club Leute geen sauna en andere faciliteiten zijn, maar juist verschillende thema kamers waar gretig gebruik van wordt gemaakt. Club Leute is te vinden aan de Hille 231, 8750, te Zwevezele (West-Vlaanderen) België.  De toegangsprijzen zijn all-inn dat wil zeggen dat het eten en drinken het gebruik van condooms, handdoeken en alle kamers binnen de club zijn inbegrepen. De prijzen variëren van € 10,- tot € 120,-.

Themaavonden bij Leute

De club heeft eigen parkeerplaatsen waar je als bezoeker gebruik van kunt maken, en daarnaast beschikt de club over een gezellige bar, restaurant, rookruimte, verschillende kamers, en daarnaast heeft de club ook een eigen bioscoop met een groot orgiebed. De maandagmiddag is de Hete Huisvrouwenmiddag, hier kunnen actieve koppels en alleengaande mannen en vrouwen actief seks beleven. Koppels die alleen op zoek zijn naar andere koppels en er niet van houden dat er ook alleengaande mannen bij de club komen, die worden niet toegelaten, dit geldt voor alle dagen bij de club.

Evenementen en feesten bij Leute

Let op: wij tonen hier geen feesten van Leute aangezien wij geen directe koppeling kunnen maken met de agenda van deze club. In dit geval kan je altijd de complete feestenagenda bekijken van parenclubs.

Videotheek van Leute

Helaas zijn er geen filmpjes van Leute bekend.

Fotoalbum van Leute

Parenclub Leute
Parenclub Leute thema

Swingerverhalen en reviews van Leute

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. Momenteel zijn er geen verhalen voor Leute. Lees hier andere swingerverhalen.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden

Community voor en door swingers