Parenclub Leute in Zwevezele (West-Vlaanderen), bekijk meer info hier.
Parenclub Leute in Zwevezele
1 min. leestijd

Parenclub Leute in Zwevezele

Parenclub Leute is een parenclub die zich vooral richt op de actieve doeners koppels/dames en alleengaande heren. Alleengaande heren zijn dus ook van harte welkom bij Club Leute, wel wordt er gekeken of de verhoudingen tussen de aantal mannen goed is , dus het kan voorkomen als er teveel mannen aanwezig zijn dat men als alleengaande man geweigerd wordt.

Meer informatie

Club Leute onderscheid zich van andere clubs door dat hier juist actieve koppels, mannen en vrouwen aanwezig zijn die voor de sexuele activiteiten komen.Dit is de reden dat er in Club Leute geen sauna en andere faciliteiten zijn, maar juist verschillende thema kamers waar gretig gebruik van wordt gemaakt. Club Leute is te vinden aan de Hille 231, 8750, te Zwevezele (West-Vlaanderen) België. De toegangsprijzen zijn all-inn dat wil zeggen dat het eten en drinken het gebruik van condooms, handdoeken en alle kamers binnen de club zijn inbegrepen. De prijzen variëren van € 10,- tot € 120,-.

Parenclub Leute Thema

Thema-avonden bij Leute

De club heeft eigen parkeerplaatsen waar je als bezoeker gebruik van kunt maken, en daarnaast beschikt de club over een gezellige bar, restaurant, rookruimte, verschillende kamers, en daarnaast heeft de club ook een eigen bioscoop met een groot orgiebed. De maandagmiddag is de Hete Huisvrouwenmiddag, hier kunnen actieve koppels en alleengaande mannen en vrouwen actief seks beleven. Koppels die alleen op zoek zijn naar andere koppels en er niet van houden dat er ook alleengaande mannen bij de club komen, die worden niet toegelaten, dit geldt voor alle dagen bij de club.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden

Parenclub Leute
Hille 231
8750 Zwevezele
België
+32 51 81 15 67

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Rossoarmante
Door

Rossoarmante

op 23 May 2021

Ik heb ervaring nodig van mijn 15 tot 26 in relatie, zelf 3 partners of bedpartners gehad op zich in totaal zelf los en eens geil ben Ik zeker niet vies van mannen. Gevoel is er 1000 procent !! Vriendinnetje weet van niks wil zo houden !! Hou in mijn dromen van bi trio mannen alleen tot groepseks biseksueel eens los zijn alle remmen los foto camera toegestaan . Help me met alles tot ervaring ! 1 x half los geweest en iemand gepijpt was zalig! Vraag naar meer mvg kenzo

Reactie plaatsen