De provincie Luik is een streek in België die grenst aan Nederlands Limburg, Duitsland en Belgisch Luxemburg. Het is van oudsher een industriegebied met drie talen, het Nederlands, het Frans en het Duits. De provincie Luik telt meer dan een miljoen inwoners en ligt op nog geen 30 kilometer van Maastricht. Het landschap is heuvelachtig en bebost. Beroemd zijn de Luikse wafels, de toren Buerentrap in de hoofdstad Luik en de zondagsmarkt La Batte, eveneens in Luik Stad.

 

Parenclub Middelburg
Kom in contact met leuke stellen voor sex in Parenclub Middelburg Parenclub Middelburg is opgericht om in contact te ...
Verder Lezen

De hoofdstad is vooral bekend om de hoog aangeschreven universiteit en er wonen zo’n 20.000 studenten. Het uitgaansleven is daardoor bijzonder leuk, vooral in het gebied van de Place de Marché en La Carré en omstreken. Er zijn veel café’s te vinden met verwarmde terrassen. De kronkelstraatjes en steegjes zijn een wandeling waard. In december is er een Kerstmarkt, die je beter een dorpsmarkt kunt noemen, want hij beslaat een groot deel van de stad. In de provincie Luik of directe omgeving  zijn geen parenclubs te vinden, Belgische swingers moeten daarom uitwijken naar Nederlands Limburg. Hier vind je op minder dan 50 kilometer afstand. Parenclub Pleasure2gether in Sittard. In Beesel, op 78 kilometer afstand de parenclub Kasteel Waterloo. Allebei aanraders!

Parenclub Kasteel Waterloo

Kasteel Waterloo is een echt kasteel,gelegen in een prachtig park in de bossen van Beesel. De locatie alleen is dus al interessant, De club is van alle gemakken voorzien met een buffet,, een grote rookruimte, een knusse bar en ruime speelkamers. Hier vind je echte Limburgse gastvrijheid en vriendelijkheid. De gasten zijn geen gasten, maar vrienden! Er wordt van alles georganiseerd: Nudisten groepssex, Nymf Party, Black & White Carribean Night en de Couples & Bi Ladies Night. Een avontuur dat je niet mag missen!

Parenclub Pleasure2gether

Ook bij Pleasure2gether is het aangenaam erotisch uitgaan. Ook hier vind je gezelligheid en hartelijkheid, maar er zijn ook avonden voor de echte die-hards, die echt seks willen. De club ligt in Sittard, waar van alles te doen is voor muziekliefhebbers, kroegtijgers en cultuurminnaars. Thema’s zijn Erotische Party, Slavendag, MILF en de BDSM-middag. Zoals het hoort in een parenclub hoef je niets, maar mag vrijwel alles. Uiteraard is hotel-accomodatie geen probleem, in Sittard vind je van alles, van het Hilton Hotel tot een eenvoudige Bed & Breakfast. Maak er een lang weekend van!