Parenclub Luik, alle parenclubs uit Luik
Parenclub Luik

Parenclub Luik

De provincie Luik is een streek in België die grenst aan Nederlands Limburg, Duitsland en Belgisch Luxemburg. Het is van oudsher een industriegebied met drie talen, het Nederlands, het Frans en het Duits. De provincie Luik telt meer dan een miljoen inwoners en ligt op nog geen 30 kilometer van Maastricht. Het landschap is heuvelachtig en bebost. Beroemd zijn de Luikse wafels, de toren Buerentrap in de hoofdstad Luik en de zondagsmarkt La Batte, eveneens in Luik Stad.

De hoofdstad is vooral bekend om de hoog aangeschreven universiteit en er wonen zo’n 20.000 studenten. Het uitgaansleven is daardoor bijzonder leuk, vooral in het gebied van de Place de Marché en La Carré en omstreken. Er zijn veel café’s te vinden met verwarmde terrassen. De kronkelstraatjes en steegjes zijn een wandeling waard. In december is er een Kerstmarkt, die je beter een dorpsmarkt kunt noemen, want hij beslaat een groot deel van de stad. In de provincie Luik of directe omgeving  zijn geen parenclubs te vinden, Belgische swingers moeten daarom uitwijken naar Nederlands Limburg. Hier vind je op minder dan 50 kilometer afstand. Parenclub Pleasure2gether in Sittard. In Beesel, op 78 kilometer afstand de parenclub Kasteel Waterloo. Allebei aanraders!Parenclubs in de regio Luik

Parenclub Pleasure2gether in Sittard

Ook bij Pleasure2gether is het aangenaam erotisch uitgaan. Ook hier vind je gezelligheid en hartelijkheid, maar er zijn ook avonden voor de echte die-hards, die echt seks willen. De club ligt in Sittard, waar van alles te doen is voor muziekliefhebbers, kroegtijgers en cultuurminnaars. Thema’s zijn Erotische Party, Slavendag, MILF en de BDSM-middag. Zoals het hoort in een parenclub hoef je niets, maar mag vrijwel alles. Uiteraard is hotel-accomodatie geen probleem, in Sittard vind je van alles, van het Hilton Hotel tot een eenvoudige Bed & Breakfast. Maak er een lang weekend van!

Parenclub Leute in Zwevele

Parenclub Leute is te vinden aan de Hille 231, 8750, te Zwevezele. De toegangsprijzen zijn all-inn dat wil zeggen dat het eten en drinken het gebruik van condooms, handdoeken en alle kamers binnen de club zijn inbegrepen. Club Leute onderscheid zich van andere clubs door dat hier juist actieve koppels, mannen en vrouwen aanwezig zijn die voor de sexuele activiteiten komen. Dit is de reden dat er in Club Leute geen sauna en andere faciliteiten zijn, maar juist verschillende thema kamers waar gretig gebruik van wordt gemaakt. De prijzen variëren van € 10,- tot € 120,-. De club heeft eigen parkeerplaatsen waar je als bezoeker gebruik van kunt maken, en daarnaast beschikt de club over een gezellige bar, restaurant, rookruimte, verschillende kamers, en daarnaast heeft de club ook een eigen bioscoop met een groot orgiebed

Parenclub Kasteel Waterloo

Parenclub Kasteel Waterloo in Beesel

Kasteel Waterloo is een echt kasteel,gelegen in een prachtig park in de bossen van Beesel. De locatie alleen is dus al interessant, De club is van alle gemakken voorzien met een buffet,, een grote rookruimte, een knusse bar en ruime speelkamers. Hier vind je echte Limburgse gastvrijheid en vriendelijkheid. De gasten zijn geen gasten, maar vrienden! Er wordt van alles georganiseerd: Nudisten groepssex, Nymf Party, Black & White Carribean Night en de Couples & Bi Ladies Night. Een avontuur dat je niet mag missen!

Meer lezen over parenclubs en swingen

Op parenclub.eu kan je niet alleen alle clubs in Nederland per provincie bekijken, maar ook meer lezen over onderwerp zoals swingen . Wekelijks schrijft onze redactie weer nieuwe blogs over alles wat met swingen en parenclubs te maken heeft. Zo zijn twee van onze recente artikelen:     Wat is swingen? en Wat is een parenclub? . Als je meer wilt lezen over swingen, kijk dan op onze overzichtspagina.

Dit wil je niet missen!

Wil je vandaag nog swingers leren kennen? Nu tijdelijk en beperkt een geweldige kans! Direct toegang tot de besloten community. Kom in contact met andere gelijkgestemden. 

Mis het niet, voor het te laat is!