Parenclub Mi-noi in Pecq (Henegouwen), bekijk hier alle info!
Parenclub Mi-Noi in Pecq
1 min. leestijd

Parenclub Mi-Noi in Pecq

Parenclub Mi-Noi is één van de weinige parenclubs die 7 dagen in de week open is. Club Mi-Noi is gelegen aan de Rue de Courtrai 68, 7740 te Pecq België. Bij Club Mi-Noi zijn zowel koppels, als single vrouwen en single mannen welkom, behalve op de zaterdag dan zijn alleen de koppels en single vrouwen welkom.

Meer informatie

Enkele faciliteiten waar de club over beschikt zijn o.a. een discotheek, relaxruimte, sauna, jacuzzi en vele themakamers. De entreeprijzen die gehanteerd worden door Club Mi-Noi liggen tussen de € 25,- en de € 100,- en zijn volgens een All-inclusive concept, dus inclusief de dranken de hapjes de condooms, handdoeken en gebruik van alle ruimtes binnen de club. Een lidmaatschapskaart is verplicht en na aanschaffen van de kaart is die een jaar geldig.

Parenclub Mi-Noi Bar

Thema-avonden bij Mi-Noi

Als je je online registreert bij Club Mi-Noi dan wordt je beloond met een geschenkencheque t.w.v. € 15.-. De club heeft op de website een eigen webshop staan waar je leuke items van de club kunt aanschaffen. De club hanteert elke dag een dresscode, welke dit is op de avond dat je naar de club komt, kun je het beste van te voren checken op de website. Als je na afloop van de avond niet meer helemaal naar huis wilt rijden dan kun je gebruik maken van de mogelijkheid om een kamer te boeken in één van de hotels in de nabije omgeving.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Parenclub Mi-noi
Rue de Courtrai 68,
7740 Pecq
België
+32 69 55 92 01

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen