Parenclub Mi-Noi

Parenclub Mi-Noi in Pecq

Parenclub Mi-Noi is één van de weinige parenclubs die 7 dagen in de week open is. Club Mi-Noi is gelegen aan de Rue de Courtrai 68, 7740 te Pecq België. Bij Club Mi-Noi zijn zowel koppels, als single vrouwen en single mannen welkom, behalve op de zaterdag dan zijn alleen de koppels en single vrouwen welkom.

Openingstijden + locatie

Mi-Noi is 7 dagen per week geopend. De openingstijden zijn als volgt:

Maandag12.00 – 02.00 uur
Dinsdag12.00 – 02.00 uur
Woensdag12.00 – 02.00 uur
Donderdag12.00 – 02.00 uur
Vrijdag12.00 – 04.00 uur
Zaterdag20.00 – 05.00 uur
Zondag18.00 – 02.00 uur

Meer informatie

Enkele faciliteiten waar de club over beschikt zijn o.a. een discotheek, relaxruimte, sauna, jacuzzi en vele themakamers. De entreeprijzen die gehanteerd worden door Club Mi-Noi liggen tussen de € 25,- en de € 100,- en zijn volgens een All-inclusive concept, dus inclusief de dranken de hapjes de condooms, handdoeken en gebruik van alle ruimtes binnen de club. Een lidmaatschapskaart is verplicht en na aanschaffen van de kaart is die een jaar geldig.

Themaavonden bij Mi-Noi

Als je je online registreert bij Club Mi-Noi dan wordt je beloond met een geschenkencheque t.w.v. € 15.-. De club heeft op de website een eigen webshop staan waar je leuke items van de club kunt aanschaffen. De club hanteert elke dag een dresscode, welke dit is op de avond dat je naar de club komt, kun je het beste van te voren checken op de website. Als je na afloop van de avond niet meer helemaal naar huis wilt rijden dan kun je gebruik maken van de mogelijkheid om een kamer te boeken in één van de hotels in de nabije omgeving.

Evenementen en feesten bij Mi-Noi

Let op: wij tonen hier geen feesten van Mi-Noi aangezien wij geen directe koppeling kunnen maken met de agenda van deze club. In dit geval kan je altijd de complete feestenagenda bekijken van parenclubs.

Videotheek van Mi-Noi

Fotoalbum van Mi-Noi

Parenclub Mi-noi bar
Parenclub Mi-noi

Swingerverhalen en reviews van Mi-Noi

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. Momenteel zijn er geen verhalen voor Mi-Noi. Lees hier andere swingerverhalen.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden

Community voor en door swingers