Parenclub New Omega Club in Oostkamp, bekijk alle info hier!
Parenclub New Omega Club in Oostkamp
1 min. leestijd

Parenclub New Omega Club in Oostkamp

Parenclub New Omega verwelkomd koppels en actieven single mannen en vrouwen aan de Lodistraat 99B, 8020, te Oostkamp (Belgie). Club New Omega beschikt over een eigen parkeer terrein waar je gebruik van kunt maken. Bij binnenkomst ontvang je een sleutel voor een kledinglocker waar je jouw persoonlijke spullen in op kunt bergen.

Meer informatie

Een lidmaatschapskaart is verplicht bij de 1e keer. Er wordt verwacht dat je je omkleed en gepaste kleding/lingerie aan doet. De dresscode kan op speciale evenementen aangepast zijn en deze aanpassingen kun je dan op de website vinden. De prijs voor je bezoek aan de club ligt tussen de € 70,- en de €110 en dit is een all-in prijs. Hier is alles bij inbegrepen, hapjes, drankjes, sauna condooms en natuurlijk alle faciliteiten en ruimtes binnen de club.

Thema-avonden bij New Omega Club

Single vrouwen zijn altijd gratis in de club, maar ze hebben wel een lidmaatschapskaart nodig. Een aantal voorbeelden van thema feesten en avonden die er gehouden worden in club New Omega zijn o.a. Nudistennamiddag, waarbij het vanzelfsprekend is dat op deze party de dresscode naakt is. Ook zijn er meerdere malen gangbangs waar je actief aan kunt deelnemen. Op alle party’s en themafeesten zijn er ook single mannen aanwezig, hierdoor is deze club niet geschikt voor koppels die alleen maar op zoek zijn naar andere koppels.

Parenclub New Omega Club bar

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Parenclub New Omega Club
Lodistraat 99B
8020 Oostkamp
België
+32 493 88 96 56

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Gogaert Joannes
Door

Gogaert Joannes

op 12 Dec 2020

Waar is Missy ??? Almeteens ook verdwenen van Twitter ???

Rossoarmante
Door

Rossoarmante

op 24 May 2021

Is dit ook voor bi nieuwsgierige jongens zonder ervaring? Deprolkenzo@gmail.com

Reactie plaatsen