Parenclub New Omega Club

Parenclub New Omega Club in Oostkamp

Parenclub New Omega verwelkomd koppels en actieven single mannen en vrouwen aan de Lodistraat 99B, 8020, te Oostkamp (Belgie). Club New Omega beschikt over een eigen parkeer terrein waar je gebruik van kunt maken. Bij binnenkomst ontvang je een sleutel voor een kledinglocker waar je jouw persoonlijke spullen in op kunt bergen.

Openingstijden + locatie

New Omega Club is 5 dagen per week geopend. De openingstijden zijn als volgt:

Maandag12.00 – 17.00 uur
Dinsdag12.00 – 17.00 uur
Donderdag12.00 – 17.00 uur
Donderdag20.00 – 00.00 uur
Vrijdag20.00 – 01.00 uur
Zaterdag20.00 – 01.00 uur

Meer informatie

Een lidmaatschapskaart is verplicht bij de 1e keer. Er wordt verwacht dat je je omkleed en gepaste kleding/lingerie aan doet. De dresscode kan op speciale evenementen aangepast zijn en deze aanpassingen kun je dan op de website vinden. De prijs voor je bezoek aan de club ligt tussen de € 70,- en de €110 en dit is een all-in prijs. Hier is alles bij inbegrepen, hapjes, drankjes, sauna condooms en natuurlijk alle faciliteiten en ruimtes binnen de club.

Themaavonden bij New Omega Club

Single vrouwen zijn altijd gratis in de club, maar ze hebben wel een lidmaatschapskaart nodig. Een aantal voorbeelden van thema feesten en avonden die er gehouden worden in club New Omega zijn o.a. Nudistennamiddag, waarbij het vanzelfsprekend is dat op deze party de dresscode naakt is. Ook zijn er meerdere malen gangbangs waar je actief aan kunt deelnemen. Op alle party’s en themafeesten zijn er ook single mannen aanwezig, hierdoor is deze club niet geschikt voor koppels die alleen maar op zoek zijn naar andere koppels.

Evenementen en feesten bij New Omega Club

Let op: wij tonen hier geen feesten van New Omega Club aangezien wij geen directe koppeling kunnen maken met de agenda van deze club. In dit geval kan je altijd de complete feestenagenda bekijken van parenclubs.

Videotheek van New Omega Club

Fotoalbum van New Omega Club

Parenclub New Omega Club
Parenclub New Omega Club bar

Swingerverhalen en reviews van New Omega Club

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. Momenteel zijn er geen verhalen voor New Omega Club. Lees hier andere swingerverhalen.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Community voor en door swingers