Parenclub New Valentino in Ruddervoorde, bekijk alle info hier!
Parenclub New Valentino in Ruddervoorde
1 min. leestijd

Parenclub New Valentino in Ruddervoorde

Parenclub New Valentino is een actieve parenclub waar naast koppels en single dames ook de single heren welkom zijn op de meeste dagen. De club is gelegen aan de Westkantstraat 42, 8020 te Ruddervoorde (West-Vlaanderen) België. Bij binnenkomst van de club krijg je een sleutel voor een afgesloten kleding locker, hier kun je jouw persoonlijke spullen en kleding in opbergen.

Meer informatie

De entreeprijzen variëren tussen de € 40,- en de € 100,- euro, en deze prijzen zijn steeds incl. buffet, drank, condooms, handdoeken, en alle faciliteiten binnen de club. En zomers staat ook de grote afgeschermde tuin tot de beschikking. Voor koppels die actief meedoen op de dinsdag donderdag of vrijdag ontvangen een kaart waarmee ze geld terug krijgen, behalve op de BDSM avonden en de Zaterdagen en dit geldt dus enkel voor de actieve koppels. De club hanteert een dresscode, deze gaat op sommige dagen in gelijk bij binnenkomst en op andere dagen na een bepaalde tijd. Om zeker te zijn dat je de juiste dresscode draagt, kijk je het beste op de website voor meer informatie.

Parenclub New Valentino kamer

Thema-avonden bij New Valentino

De club heeft regelmatig thema feesten en avonden, hiervoor gelden soms aparte dresscode en toegangsprijzen. Kijk om zeker te zijn voor de juiste prijs en dresscode in de agenda op de website, zo voorkom je teleurstellingen. Elke 1e vrijdag van de maand is er een BDSM-Party. En elke 2de zaterdag is er een couplesonly party dit is dus alleen voor koppels en single dames. Tevens is er de mogelijkheid om de club op bepaalde dagen af te huren of een enkele kamer af te huren.

Parenclub New Valentino kamer

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Parenclub New Valentino
Westkantstraat 42
8020 Oostkamp
België

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen