Parenclub New Valentino

Parenclub New Valentino in Ruddervoorde

Parenclub New Valentino is een actieve parenclub waar naast koppels en single dames ook de single heren welkom zijn op de meeste dagen. De club is gelegen aan de Westkantstraat 42, 8020 te Ruddervoorde (West-Vlaanderen) België. Bij binnenkomst van de club krijg je een sleutel voor een afgesloten kleding locker, hier kun je jouw persoonlijke spullen en kleding in opbergen.

Openingstijden + locatie

New Valentino is 4 dagen per week geopend. De openingstijden zijn:

Dinsdag19.00 – 01.00 uur
Donderdag19.00 – 01.00 uur
Vrijdag20.00 – 02.00 uur
Zaterdag20.00 – 04.00 uur

Meer informatie

De entreeprijzen variëren tussen de € 40,- en de € 100,- euro, en deze prijzen zijn steeds incl. buffet, drank, condooms, handdoeken, en alle faciliteiten binnen de club. En zomers staat ook de grote afgeschermde tuin tot de beschikking. Voor koppels die actief meedoen op de dinsdag donderdag of vrijdag ontvangen een kaart waarmee ze geld terug krijgen, behalve op de BDSM avonden en de Zaterdagen en dit geldt dus enkel voor de actieve koppels. De club hanteert een dresscode, deze gaat op sommige dagen in gelijk bij binnenkomst en op andere dagen na een bepaalde tijd. Om zeker te zijn dat je de juiste dresscode draagt, kijk je het beste op de website voor meer informatie.

Themaavonden bij New Valentino

De club heeft regelmatig thema feesten en avonden, hiervoor gelden soms aparte dresscode en toegangsprijzen. Kijk om zeker te zijn voor de juiste prijs en dresscode in de agenda op de website, zo voorkom je teleurstellingen. Elke 1e vrijdag van de maand is er een BDSM-Party. En elke 2de zaterdag is er een couplesonly party dit is dus alleen voor koppels en single dames. Tevens is er de mogelijkheid om de club op bepaalde dagen af te huren of een enkele kamer af te huren.

Evenementen en feesten bij New Valentino

Let op: wij tonen hier geen feesten van New Valentino aangezien wij geen directe koppeling kunnen maken met de agenda van deze club. In dit geval kan je altijd de complete feestenagenda bekijken van parenclubs.

Videotheek van New Valentino

Fotoalbum van New Valentino

Parenclub New Valentino kamer
Parenclub New Valentino

Swingerverhalen en reviews van New Valentino

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. Momenteel zijn er geen verhalen voor New Valentino. Lees hier andere swingerverhalen.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Community voor en door swingers