Parenclub Organza

Parenclub Organza in Breukelen

Parenclub Organza is geen parenclub zoals je gewend bent van een parenclub, maar is meer een erotische discotheek. Als je na een fantastische avond elders nog verder wil gaan met feesten, dan zit je bij Club Organza helemaal goed. Club Organza is gevestigd aan de Laan van Duuring 1, 3621 LH, te Breukelen (Utrecht).

Openingstijden + locatie

Voor de openingstijden kan je beter de agenda van parenclub Organza bekijken op de website.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Meer informatie

Parenclub Organza staat bekend om zijn after party’s zoals o.a. de Morning Mission op zondag vanaf 06:00 uur. Bij Club Organza zijn alleen koppels en single dames toegestaan op de Morning Mission, single mannen worden niet toegelaten hier. De club beschikt over diverse erotische ruimtes, en een grote discovloer waar een diskjockey de plaatjes aan elkaar draait. Mocht het geluid te hard zijn voor jou, dan kun je in de club oordoppen kopen.

Themaavonden bij Organza

De entreeprijs is vanaf € 15 euro, en naast de entreeprijs betaal je bij Club Organza per consumptie, en deze betaal je met een speciale paycard die je elke keer weer kunt gebruiken. Er worden verschillende party’s en themaavonden gehouden bij Club Organza. Per feest heeft Club Organza een strikte dresscode, zie hiervoor de agenda waar de juiste dresscode staat vermeld. De club is op de zaterdag en de zondag geopend met verschillende thema avonden en feesten. Op de website staat vermeld wanneer er welk feest zal zijn. Naast de themaavonden die georganiseerd worden door Club Organza is het ook mogelijk om de club te huren voor een door jou georganiseerd feest. Als je de naar de Morning Mission komt en je bent in de week ervoor jarig geweest, dan krijg je gratis entree cadeau.

Evenementen en feesten bij Organza

Let op: wij tonen hier geen feesten van Organza aangezien wij geen directe koppeling kunnen maken met de agenda van deze club. In dit geval kan je altijd de complete feestenagenda bekijken van parenclubs.

Videotheek van Organza

Fotoalbum van Organza

Parenclub Organza
Parenclub Organza Breukelen

Swingerverhalen en reviews van Organza

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. Momenteel zijn er geen verhalen voor Organza. Lees hier andere swingerverhalen.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Community voor en door swingers