Parenclub Organza in Breukelen (Utrecht), bekijk hier alle info!
Parenclub Organza in Breukelen
1 min. leestijd

Parenclub Organza in Breukelen

Parenclub Organza is geen parenclub zoals je gewend bent van een parenclub, maar is meer een erotische discotheek. Als je na een fantastische avond elders nog verder wil gaan met feesten, dan zit je bij Club Organza helemaal goed. Club Organza is gevestigd aan de Laan van Duuring 1, 3621 LH, te Breukelen (Utrecht).

Meer informatie

Parenclub Organza staat bekend om zijn after party’s zoals o.a. de Morning Mission op zondag vanaf 06:00 uur. Bij Club Organza zijn alleen koppels en single dames toegestaan op de Morning Mission, single mannen worden niet toegelaten hier. De club beschikt over diverse erotische ruimtes, en een grote discovloer waar een diskjockey de plaatjes aan elkaar draait. Mocht het geluid te hard zijn voor jou, dan kun je in de club oordoppen kopen.

Thema-avonden bij Organza

De entreeprijs is vanaf € 15 euro, en naast de entreeprijs betaal je bij Club Organza per consumptie, en deze betaal je met een speciale paycard die je elke keer weer kunt gebruiken. Er worden verschillende party’s en themaavonden gehouden bij Club Organza. Per feest heeft Club Organza een strikte dresscode, zie hiervoor de agenda waar de juiste dresscode staat vermeld. De club is op de zaterdag en de zondag geopend met verschillende thema avonden en feesten. Op de website staat vermeld wanneer er welk feest zal zijn. Naast de themaavonden die georganiseerd worden door Club Organza is het ook mogelijk om de club te huren voor een door jou georganiseerd feest. Als je de naar de Morning Mission komt en je bent in de week ervoor jarig geweest, dan krijg je gratis entree cadeau.

Parenclub Organza buitenkant

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Parenclub Organza
Laan van Duuring 1
3621 LH, Breukelen (Utrecht)
Nederland
0336 252 511

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen