Parenclub Rio Grande

Parenclub Rio Grande in Maaseik

Parenclub Rio Grande is een stijlvolle club voor actieve paren die erotisch willen genieten. Rio Grande vind je aan de Diestersteenweg 466, 3680, te Maaseik (LimburgBelgië. De club heeft verschillende faciliteiten waaronder natuurlijk de whirlpool, jacuzzi, sauna, een zwembad, meerdere erotische ruimtes, een cocktail bar, een gezellige dansvloer.

Openingstijden + locatie

De openingstijden van Rio Grande zijn als volgt:

Zaterdag22.00 – 03.00 uur

Meer informatie

Er zijn verschillende douches en je kunt gebruik maken van een kleding locker om je persoonlijke spullen in om te bergen. Tevens zijn er in de club voldoende condooms en handdoeken aanwezig. De club hanteert een dresscode vanaf 22.00 en de dresscode houdt in dat vrouwen in lingerie aanwezig zijn, en mannen in een slip of een boxer maar natuurlijk mag de man ook in erotische kleding gekleed gaan. Wat schoeisel betreft mag je eigen schoenen aan trekken, maar de club stelt ook slippers beschikbaar waar je gebruik van mag maken.

Themaavonden bij Rio Grande

De club is geopend op zaterdag: van 22.00 tot 03.00 uur. Op de dagen dat club Rio Grande dicht is kun je de club ook huren voor een verjaardag, of voor een privéfeest of een bruiloft, er zijn mogelijkheden genoeg. Bij Club Rio Grande hanteren ze all-in entreeprijzen, dit wil zeggen dat eten en drinken is inbegrepen evenals het gebruik van de faciliteiten en ruimtes van club Rio Grande, en het gebruik van condooms en handdoeken.

De entreeprijzen bedragen als volgt:

Voor koppels:             € 65.-

Single Mannen:         € 95.-

Single Dames:            € 10.-

Transgenders:            € 50,-

Voor de klanten die na een geweldige erotische avond niet meer naar huis toe willen rijden of nog verder wil nagenieten van de avond, daarvoor is er de mogelijkheid om te overnachten in één van de appartementen van die club die naast de club liggen. Uiteraard kan de auto dan gewoon op de parkeerplaats blijven staan.

Evenementen en feesten bij Rio Grande

Let op: wij tonen hier geen feesten van Rio Grande aangezien wij geen directe koppeling kunnen maken met de agenda van deze club. In dit geval kan je altijd de complete feestenagenda bekijken van parenclubs.

Videotheek van Rio Grande

Helaas zijn er geen filmpjes van Rio Grande bekend.

Fotoalbum van Rio Grande

Parenclub Rio Grande Sauna
Parenclub Rio Grande

Swingerverhalen en reviews van Rio Grande

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. Momenteel zijn er geen verhalen voor Rio Grande. Lees hier andere swingerverhalen.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Community voor en door swingers