Parenclub Rio Grande in Maaseik (Limburg), bekijk alle info hier!
Parenclub Rio Grande in Maaseik
1 min. leestijd

Parenclub Rio Grande in Maaseik

Parenclub Rio Grande is een stijlvolle club voor actieve paren die erotisch willen genieten. Rio Grande vind je aan de Diestersteenweg 466, 3680, te Maaseik (Limburg) België. De club heeft verschillende faciliteiten waaronder natuurlijk de whirlpool, jacuzzi, sauna, een zwembad, meerdere erotische ruimtes, een cocktail bar, een gezellige dansvloer.

Meer informatie

Er zijn verschillende douches en je kunt gebruik maken van een kleding locker om je persoonlijke spullen in om te bergen. Tevens zijn er in de club voldoende condooms en handdoeken aanwezig. De club hanteert een dresscode vanaf 22.00 en de dresscode houdt in dat vrouwen in lingerie aanwezig zijn, en mannen in een slip of een boxer maar natuurlijk mag de man ook in erotische kleding gekleed gaan. Wat schoeisel betreft mag je eigen schoenen aan trekken, maar de club stelt ook slippers beschikbaar waar je gebruik van mag maken.

Parenclub Rio Grande Sauna

Thema-avonden bij Rio Grande in Maaseik

De club is geopend op zaterdag: van 22.00 tot 03.00 uur. Op de dagen dat club Rio Grande dicht is kun je de club ook huren voor een verjaardag, of voor een privéfeest of een bruiloft, er zijn mogelijkheden genoeg. Bij Club Rio Grande hanteren ze all-in entreeprijzen, dit wil zeggen dat eten en drinken is inbegrepen evenals het gebruik van de faciliteiten en ruimtes van club Rio Grande, en het gebruik van condooms en handdoeken.

De entreeprijzen bedragen als volgt:

Voor koppels: € 65.-

Single Mannen: € 95.-

Single Dames: € 10.-

Transgenders: € 50,-

Voor de klanten die na een geweldige erotische avond niet meer naar huis toe willen rijden of nog verder wil nagenieten van de avond, daarvoor is er de mogelijkheid om te overnachten in één van de appartementen van die club die naast de club liggen. Uiteraard kan de auto dan gewoon op de parkeerplaats blijven staan.

Parenclub Rio Grande Sauna

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Parenclub Rio Grande
Diestersteenweg 466
3680 Maaseik
België
+32 489 18 93 94

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen