Parenclub Sauna Aquarius in Oostende, bekijk alle info hier!
Parenclub Sauna Aquarius in Oostende
1 min. leestijd

Parenclub Sauna Aquarius in Oostende

Parenclub Sauna Aquarius is een sauna waar de koppels en single mannen en single vrouwen niet alleen komen voor de wellness, maar ook voor het erotisch genieten van elkaar. Bezoekers die alleen voor de sauna willen komen, die doen niet thuis in het concept van Sauna Aquarius.

Meer informatie

De parenclub sauna is gelegen aan de Peter Benoitstraat 77, 8400 te Oostende, België. In de buurt van de sauna is een grote parkeergarage op de hoek van de straat met 2 verdiepingen dus parkeergelegenheid genoeg, parkeren tot 19.00 uur kost 0,10 cent per uur, en na 19.00 is het parkeren gratis.

Parenclub Sauna Aquarius kamer

Thema-avonden bij Sauna Aquarius

De parencluParenclub sauna Aquarius heeft verschillende faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Zo is er o.a. een stoombad, een jacuzzi, een sauna, douches, een tv-zaal, spiegelkamer, rustruimtes, gratis privé cabines, labyrint. Elke dinsdag, donderdag en de zondag, is de sauna alleen geopend voor mannen. Op de andere dagen is de sauna toegankelijk voor zowel koppels , als single vrouwen en single mannen. De prijzen die gehanteerd worden liggen tussen de € 15,- en de € 30,- euro, en bij deze prijs is het gebruik van 2 handdoeken per persoon inbegrepen.

Parenclub Sauna Aquarius kamer

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen