Parenclub Sauna Aquarius

Parenclub Sauna Aquarius in Oostende

Parenclub Sauna Aquarius is een sauna waar de koppels en single mannen en single vrouwen niet alleen komen voor de wellness, maar ook voor het erotisch genieten van elkaar. Bezoekers die alleen voor de sauna willen komen, die doen niet thuis in het concept van Sauna Aquarius.

Openingstijden + locatie

Parenclub Sauna Aquarius is 6 dagen per week geopend. Zie hieronder:

MaandagGesloten
Dinsdag14.00 – 23.00 uur
Woensdag14.00 – 01.00 uur
Donderdag14.00 – 23.00 uur
Vrijdag19.00 – 02.00 uur
Zaterdag19.00 – 02.00 uur
Zondag14.00 – 23.00 uur

Meer informatie

De parenclub sauna is gelegen aan de Peter Benoitstraat 77, 8400 te Oostende, België. In de buurt van de sauna is een grote parkeergarage op de hoek van de straat met 2 verdiepingen dus parkeergelegenheid genoeg, parkeren tot 19.00 uur kost 0,10 cent per uur, en na 19.00 is het parkeren gratis.

Themaavonden bij Sauna Aquarius

Parenclub sauna Aquarius heeft verschillende faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Zo is er o.a. een stoombad, een jacuzzi, een sauna, douches, een tv-zaal, spiegelkamer, rustruimtes, gratis privé cabines, labyrint. Elke dinsdag, donderdag en de zondag, is de sauna alleen geopend voor mannen. Op de andere dagen is de sauna toegankelijk voor zowel koppels , als single vrouwen en single mannen. De prijzen die gehanteerd worden liggen tussen de € 15,- en de € 30,- euro, en bij deze prijs is het gebruik van 2 handdoeken per persoon inbegrepen.

Evenementen en feesten bij Sauna Aquarius

Let op: wij tonen hier geen feesten van Sauna Aquarius aangezien wij geen directe koppeling kunnen maken met de agenda van deze club. In dit geval kan je altijd de complete feestenagenda bekijken van parenclubs.

Videotheek van Sauna Aquarius

Helaas zijn er geen filmpjes van Sauna Aquarius bekend.

Fotoalbum van Sauna Aquarius

Parenclub Sauna Aquarius kamer
Parenclub Sauna Aquarius

Swingerverhalen en reviews van Sauna Aquarius

Op Parenclub.eu is er ook een mogelijkheid om swingersverhalen te lezen. Momenteel zijn er geen verhalen voor Sauna Aquarius. Lees hier andere swingerverhalen.

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Community voor en door swingers