Parenclub Shoushou in Ville-Pommeroeul, bekijk alle info hier!
Parenclub ShouShou in Ville-Pommeroeul
1 min. leestijd

Parenclub ShouShou in Ville-Pommeroeul

De parenclub ShouShou is toegankelijk voor zowel koppels, single vrouwen en single mannen, al wordt er voor de single mannen wel gekeken of de verhouding met de koppels genoeg is anders kan het zijn dat single mannen de toegang geweigerd worden, dit is voornamelijk voor op de zaterdagen.

Meer informatie

De club is gelegen op en eigen terrein aan de Mons Road, 38, 7322, te Ville-Pommeroeul (België). Bij binnenkomst krijg je een sleutel voor het gebruik van de kleding locker waar persoonlijke spullen en kleren in opgeborgen kan worden. De entreeprijzen variëren tussen de € 25,- en de € 80,- en zijn all-in. Tevens is een lidmaatschap verplicht in de club.

Thema-avonden bij ShouShou

De club is gelegen op en eigen terrein aan de Mons Road,De club hanteert een dresscode, dit houdt in dat er sexy kleding gedragen dient te worden, lingerie voor de dames en een slip of boxer voor de heren. De dresscode gaat in bij binnenkomst, maar kan tijdens thema-avonden of party’s verschillen, Kijk voor de vereisten op de website bij de desbetreffende feesten of thema avond.. Voor de jarige bezoekers die op zaterdag aanwezig zijn in de week dat ze jarig waren, die kunnen rekenen op een verrassing van de club, mits dit van te voren is doorgegeven. De ShouShou club organiseert ook een vakantiereis waar mee bezoekers van de ShouShou club mee kunnen gaan. De reis gaat dan naar een naturistencamping. Meer informatie over deze reis of camping is te lezen op de website. Wil je na een avond genieten in de club niet meer rijden of wil je nog nagenieten dan zijn er in de nabije omgeving van de ShouShou club hotels waar men een overnachting kunt boeken.38, 7322, te Ville-Pommeroeul (België). Bij binnenkomst krijg je een sleutel voor het gebruik van de kleding locker waar persoonlijke spullen en kleren in opgeborgen kan worden. De entreeprijzen variëren tussen de € 25,- en de € 80,- en zijn all-in. Tevens is een lidmaatschap verplicht in de club.

Parenclub Shoushou discotheek

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Parenclub ShouShou
Route de Mons 38
7322 Bernissart
België
+32 65 60 01 53

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen