Parenclub Wilpenhof naast Apeldoorn, bekijk alle info hier!
Parenclub Wilpenhof in Apeldoorn
1 min. leestijd

Parenclub Wilpenhof in Apeldoorn

Parenclub Wilpenhof heet jou van harte welkom bij hun mooie club. Deze club gaat al lange tijd mee en staat garant voor gezelligheid en een spanennde avond. Bij ons vind je precies wat je hoopt te vinden bij een parenclub. En dat is natuurlijk een ontspannen sfeer waar niets moet maar wel heel erg veel mag. Dat is ook de reden dat de club ooit is begonnen. De twee mensen die parenclub Wilpenhof ooit zijn begonnen hadden gewoon voor ogen om lekker te genieten. En dan niet slechts met twee personen, maar met veel meer mensen. En tot nu toe gaat dat echt heel erg goed. Veel mensen komen geregeld terug om lekker te genieten in de club. Ze vinden het heerlijk om te zien hoe iedereen leuk met elkaar omgaat en niemand zich buitengesloten voelt. Natuurlijk vinden ze het ook fijn om te zien hoe er geregeld hele geile dingen gebeuren…

Voor ieder wat wils

Het mooie aan parenclub Wilpenhof is dat er voor ieder wat wils is. Zo hebben ze normale avonden, waarop iedereen gewoon lekker binnen kan lopen. Maar zijn er ook avonden waarbij er een speciaal thema centraal staat. Wat dacht je bijvoorbeeld van een speciale kinky BDSM avond. Dit is speciaal voor mensen die wel houden van een beetje extra spanning. En ben je bi-schierig? Dan is dit ook een hele goede avond voor jou om langs te komen. Niets is hier te gek. En het mooie is dat, wanneer je een dame bent, je gratis toegang krijgt! Heren en stelletjes moeten wel wat entree betalen, maar met dat geld blijven wij open. Dus dat is zeker het doneren waard lijkt ons. Heb jij, of jullie, zin in een spannende en vooral gezellige avond? Kom dan eens langs bij onze mooie parenclub Wilpenhof. We zullen je met open armen welkom heten.

 

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

 

Parenclub Wilpenhof
Oude Ardeweg 28
7384 SW, Wilp|
Nederland

 

 

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen