Swingerklub Absinth in Freilingen (Duitsland), lees hier alle info!
Swingerclub Absinth in Freilingen
6 min. leestijd

Swingerclub Absinth in Freilingen

Deze oer-gezellige club ligt in Freilingen, een piepklein dorpje op het platteland van de Duitse deelstaat Rijnland-Palts, ver van de grote steden. Het ligt in de regio Westerwald, een natuurrijk gebied in het uiterste noordoosten van de deelstaat wat veel wandelaars en fietsers trekt. Je hebt hier een prachtig uitzicht op de glooiende heuvels en bossen in het gebied. Ook in de nabijgelegen regio de Eifel is veel natuur te vinden, maar dan in de vorm van een vulkanisch gebergte met veel bossen. De dichtstbijzijnde steden liggen echter een eindje verderop. Op een een afstand van 45 kilometer in Rijnland-Westfalen ligt wel de bruisende universiteitsstad Bonn en in Rijnland Palts zelf is de dichtstbijzijnde stad Koblenz, die zich op 70 kilometer afstand bevindt.

Meer informatie

De deelstaat Rijnland-Palts is met meer dan vier miljoen inwoners een van de dichtstbevolkte gebieden in Duitsland. De ligging is in het zuidwesten van het land en de deelstaat wordt omgrensd door de Duitse gebieden Rijnland-Westfalen, Hessen en Saarland, de Franse Elzas en de Belgische provincie Luik. De deelstaat is wat kunstmatig tot stand gekomen en is gevormd door de Fransen in 1946, dus vlak na de Tweede Wereldoorlog. Eigenlijk is het een samenraapsel van allerlei kleinere gebieden, dorpen en steden en heeft daarmee een losse structuur. De hoofdstad van Noordrijn-Palts is Mainz, gelegen aan de belangrijkste rivier in het gebied, namelijk de Main.

Het gebied was al bewoond in de prehistorie en er zijn nog steeds hunebedden te vinden uit die periode. In de laatste twee millennia is de regio vrijwel constant geannexeerd of bezet geweest, eerst door de Romeinen, toen door Frankrijk en later door het koninkrijk Beieren. Rijnland-Palts is vooral beroemd door de wijnbouw, die ook het landschap bepaalt. Er zijn maar liefst zes wijngebieden en daarmee is de deelstaat de belangrijkste wijnleverancier van Duitsland.De bekendste wijn uit dit gebied is de Moezel. Het grootste bedrijf in Rijnland-Palts is BASF., maar het is toch voornamelijk een agrarisch gebied en er is betrekkelijk weinig industrie.

Dat laatste betekent dat Rijnland-Palts een wereldberoemd natuurgebied is, met middelgebergte, vulkanen, heldere diepe meren en romantische rivierdalen in het zuiden en weidegebieden en boslandschap in het noorden en oosten. De overal aanwezige wijnbouw geeft dit alles een charmant en uniek tintje. Ook wereldberoemd, met name in de motorsport, is de Nürnburgring, een Formule I circuit in de regio de Eifel. Er is er nog steeds een Amerikaanse militaire vliegbasis, die na het eind van de Tweede Wereldoorlog is blijven bestaan. Verder is de bevolking dol op feesten en er worden ieder jaar meer dan duizend evenementen en festivals georganiseerd.

De dichtstbijzijnde grote stad in de omgeving van Freilingen is Bonn. Deze bruisende universiteitsstad ligt in een andere deelstaat, namelijk Noordrijn-Westfalen, wat een meer stedelijk en industrieel gebied is. Een bezoek aan Bonn is altijd interessant, want het is een bedrijvige stad met een historische centrum en er is veel te doen. De stad heeft 300.000 inwoners en vervult als voormalige hoofdstad een belangrijke bestuurlijke rol in Duitsland. Vanaf het eind van de oorlog tot de val van de Muur was Bonn de hoofdstad van het toenmalige West-Duitsland, maar na de hereniging met Oost-Duitsland werd Berlijn weer de regeringszetel. Toch zijn er nog veel ministeries en ambassades gevestigd, wat Bonn tot een ambtenarenstad maakt. De stad heeft een lange geschiedenis en werd al in het jaar 10 voor Christus gesticht door de Romeinen, die hier eerst een brug bouwden bij de nederzetting Bonna en daarna een grensfort. Bonn is dus van oorsprong een vestingstad.

Vandaag de dag is Bonn een moderne stad die bruist van de activiteiten en een culturele smeltkroes is van 177 nationaliteiten. Het uitgaansleven wordt gunstig bepaald door de aanwezigheid van duizenden studenten en er zijn maar liefst 37 nachtclubs en ontelbare kroegjes en restaurantjes. De meeste daarvan zijn te vinden in het gezellige historische centrum, wat voor het grootste deel autovrij is. Ook winkelen in Bonn is een belevenis, met niet alleen grote warenhuizen en ketens, maar ook een groot aantal traditionele kleine winkeltjes en bijzondere boetiekjes. Deze liggen in een groot voetgangersgebied rond de Markt, het Münsterplatz en de Sternstrasse. Verder zijn er enorm veel musea in Bonn, die allemaal geconcentreerd zijn in het gebied de Museumsmeile. De meeste hiervan zijn voor moderne en klassieke beeldende kunst, maar er is ook een Beethoven-museum, gewijd aan de in Bonn geboren componist van die naam.

Parenclub Absinth club

Over Absinth

De enige stad in de buurt van Parenclub Absinth in Rijnland-Palts zelf is Koblenz, op 70 kilometer afstand met de auto vanaf Freilingen. Koblenz ligt aan de monding van de rivier de Moezel, aan de linkeroever van de Rijn, precies op de plek dat de twee rivieren samenvloeien. In Duitsland wordt dit gebied de Deutsche Ecke genoemd. De naam van de stad is afgeleid van het Latijnse woord “confluentes,” wat samenvloeiing betekent. De stad heeft dus een lange geschiedenis die teruggaat naar de Romeinen, die hier eerst een legerkamp hadden en daarna een enorme rotsvesting bouwden, die bijna zo groot is als Gibraltar. Dit fort bestaat nog steeds onder de naam Fort Ehrenbreitstein en is een gewilde toeristische attractie.

Als een van de weinige steden in Duitsland is het historische centrum van Koblenz niet weg-gebombardeerd in de Tweede Wereldoorlog en nog bijna geheel intact. Je vindt hier een Middeleeuwse stadsmuur, originele vakwerkhuizen en honderden bruggen, waarvan de oudste uit de veertiende eeuw stamt. Verder is er veel indrukwekkende architectuur uit de tijd van de barok en de musea in de stad worden gedomineerd door de Franse kunst. De stad heeft een eigen biersoort, de Koblenzer, die ook in Nederland en België wordt gedronken.

In Koblenz hoef je je niet te vervelen; naast de vele musea is het ook een genot om in Koblenz het nachtleven in te gaan, lekker te eten en te shoppen. In de kleine straatjes in de oude binnenstad vind je meer dan 100 kroegen, restaurants, cocktail-bars en natuurlijk de wijnlokalen die je overal in Rijnland-Palts tegenkomt. Er is een enorm muziek- en horeca-terrein, het Musik-Park B9, waar je dagelijks van live muziek kunt genieten of lekker dansen en drinken in de vele nachtclubs. De winkels in Koblenz zijn geconcentreerd rond de Lörstrasse, een autovrije zone van 400 meter die het vertrekpunt is van het hele winkelgebied. Je vindt hier allereerst een groot winkelcentrum, maar in de straten rondom wemelt het van de kleine traditionele winkeltjes, boetiekjes en luxe shops. Daar bovenop kun je ook nog een prachtige boottocht maken over de Rijn, met uitzicht op de wijngaarden, oude dorpjes en romantische valleien.

Parenclub Absinth im Tannenhof is je van het als je als swinger in Duitsland op vakantie wilt gaan. Het is een van de beroemdste parenclubs in heel Duitsland, omdat het er zo gezellig is. . Het motto van deze club is “vliegen zonder vleugels,” en dat maken ze waar! Dit is een echte swingers-club, waar iedereen lid is van “de grote familie.” Hier hoor je er als swinger meteen bij en de sfeer is gastvrij en ongedwongen. Iedereen is gelijk in Club Absinth en als nieuweling wordt je bijzonder hartelijk ontvangen. Hier worden alleen geen feestjes gegeven, het is er iedere dag feest!

Het is alleen in Duitsland wel de gewoonte om eerst kennis te maken aan de bar, waar je trouwens ook mag roken, en een goed gesprek te voeren voordat je de speelruimte induikt. In Nederland is dat wel eens anders en wordt dit “voorspel” overgeslagen, maar bij Club Absinth zal je dat niet gebeuren. Er wordt eerst uitgebreid geflirt en gepraat, en daarna pas geneukt. Dat kan overigens niet alleen aan de bar; ook de sauna is beregezellig en je legt er makkelijk contact. Verder kun je in de zomer in de grote buitenruimte goed kennismaken, lekker in het zonnetje en op je gemak. Zoals in iedere club geldt is het hier “Nein heisst Nein,” maar als het ijs eenmaal gebroken is, kun je in de grote speelruimtes de geilste avonturen beleven, want dit is een actieve club!

Je hoeft geen fotomodel te zijn om Club Absinth te bezoeken, maar er wordt wel veel waarde gehecht aan een schoon en verzorgd uiterlijk. De club heeft een zeer uitgebreide en speciale dresscode, en in je spijkerbroek kom je niet binnen. Voor vrouwen geldt spannende lingerie, een Little Black Dress, sexy clubwear, of lak, leer en latex. Mannen hebben het wat makkelijker, die dienen een zwarte boxer met idem t-shirt te dragen. Met een leren broek en een bloot bovenlichaam zul je als man de show stelen en een latex of leren slip wordt al helemaal zeer op prijs gesteld. Swingen bij Club Absinth is ook een spel van kijken en bekeken worden, dus het motto is: “ Dress to Impress” en je beleeft de nacht van je dromen!

Parenclub Absinth kamer

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Parenclub Absinth
Hohe Straße 23
56244 Freilingen
Duitsland

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen