Swingerklub CATS in München (Duitsland), bekijk hier alle info!
Swingerklub CATS in München
3 min. leestijd

Swingerklub CATS in München

Parenclub CATS ligt in het hartje van de Duitse stad München, die de bruisende hoofdstad is van de deelstaat Beieren. Deze regio ligt in het zuidwesten van Duitsland, ongeveer ter hoogte van Parijs. Het is een populaire vakantiebestemming door de prachtige natuur, het zonnige klimaat en de hartelijke, gastvrije bevolking. Je kunt hier fietsen, wandelen, skiën, klimmen, zeilen en surfen. Het landschap wordt bepaald door de hoge besneeuwde bergen en dicht beboste diepe valleien met heldere meren en sprankelende beekjes. Dwars door Beieren heen loopt de beroemde rivier de Donau, waar ook cruiseschepen varen. Zo’n tocht brengt je langs Middeleeuwse dorpjes, oude burchten en prachtige kastelen. De hoofdstad München bruist van het leven, mooie architectuur, interessante musea, leuke winkels en een bloeiende horeca. Kortom, Beieren is vakantieland!

Meer informatie

Parenclub CATS ligt in het hartjeMünchen is wat grootte betreft de derde stad van Duitsland, met bijna anderhalf miljoen inwoners, en is een belangrijk economisch en cultureel centrum. Het bedrijf BMW zetelt hier al sinds haar bestaan, en hier worden dus de auto’s en motoren gemaakt.De stad dateert uit 1158 en is gesticht door een van de vele Duitse hertogen. Er is veel natuur in de stad, met het stadspark Englisher Garten als groene oase binnen het bebouwde gebied. Het enorme museum voor de kunsten, de Kunstareal München, is zeker een bezoekje waard. In het historische centrum zijn tal van mooie, statige gebouwen en middeleeuwse steegjes te bewonderen. Alleen al door het stadshart slenteren staat gegarandeerd voor een leuke middag.

Winkelen in München is een belevenis, vooral als je van mode en design houdt. Beroemd is de Maximilianstrasse, waar ontwerpers gevestigd zijn als Hugo Boss, Armani en Gucci. In het historische centrum, rond de Marienplatz, zijn ook veel winkels gevestigd. De levendigste wijk van München is het Gärtnerplatzviertel, waar je veel aparte kleine winkeltjes en boetiekjes aantreft en waar ook het Stadstheater ligt. Verder is er een markt met meer dan 140 kraampjes. Ook het uitgaansleven concentreert zich in dit deel van de stad en het wemelt er van de kroegjes en clubs. Een leuk café is Glockenspiel, voor een lekkere cocktail ga je naar Schumanns en voor live-muziek moet je naar die Registratur. Een echte dansclub en helemaal hot is de trendy bar X-cess.van de Duitse stad München, die de bruisende hoofdstad is van de deelstaat Beieren. Deze regio ligt in het zuidwesten van Duitsland, ongeveer ter hoogte van Parijs. Het is een populaire vakantiebestemming door de prachtige natuur, het zonnige klimaat en de hartelijke, gastvrije bevolking. Je kunt hier fietsen, wandelen, skiën, klimmen, zeilen en surfen. Het landschap wordt bepaald door de hoge besneeuwde bergen en dicht beboste diepe valleien met heldere meren en sprankelende beekjes. Dwars door Beieren heen loopt de beroemde rivier de Donau, waar ook cruiseschepen varen. Zo’n tocht brengt je langs Middeleeuwse dorpjes, oude burchten en prachtige kastelen. De hoofdstad München bruist van het leven, mooie architectuur, interessante musea, leuke winkels en een bloeiende horeca. Kortom, Beieren is vakantieland!

Over Swingerklub CATS

Parenclub CATS is gevestigd net westelijk van het oude stadscentrum, met aan de ene kant de oude stedelijke bebouwing en aan de andere het natuurgebied Schlosspark Nymphenberg. Je kunt van hieruit dus alle kanten op en het is ook goed te bereiken. Deze club noemt zichzelf trots de Tempel van de Lusten. Het is niet alleen een parenclub, maar ook een echte discotheek,waar veel gedanst wordt op oude en nieuwe muziek. Er is zelfs een speciale avond voor seks op de dansvloer!

Het bargedeelte is bijzonder ruim en de aangrenzende lounge ook. Er is een beschutte binnentuin waar zowel ‘s zomers als ‘s winters een barbecue wordt gehouden. Verder is er een wellness-gedeelte met een Aziatische sauna, waar je je ook kunt laten masseren. Bijzonder zijn de acht themakamers in deze club. Je hebt een Oosterse Kamer, een Farao kamer, een Safari Lounge, een Jungle Kamer, een gevangenis-kamer die op slot kan, en in de kelder een ruimte met grotten en bogen. Ideaal voor.een BDSM-spel, dus!

CATS hanteert een uitgebreide dresscode, maar je mag als heer ook in een spijkerbroek met overhemd komen. Dat zie je bijna nergens, meestal zijn spijkerbroeken strikt verboden. Lak, leer en latex kunnen natuurlijk altijd en mannen-lingerie, zoals een netstof body, wordt ook op prijs gesteld.De dames hebben nog meer keus en eigenlijk kun je hier als vrouw bijna alles dragen, zelfs een legging. Maar ook lingerie, een catsuit, een doorschijnend jurkje, een LBD, een cocktailjurk of een babydoll zitten in het assortiment. Het belangrijkste is altijd dat je je er goed in voelt en dat je sexy bent. Alleen een handdoek en blote voeten is uit den boze, omdat dat voor de meeste vrouwen een echte libido-killer is. Dat geldt overigens voor de meeste Duitse clubs, ze weten heel goed wat de dames behaagt. Mannen met sokken kunnen al helemaal niet, daar wordt geen vrouw opgewonden van!

Swingerklub CATS Bar

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Swingerklub CATS
Peter-Anders-Straße 3
81245 München
Duitsland
+49 89 82085882

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen