Swingerklub Luna in Göttingen (Duitsland), lees alle info hier!
Swingerklub Luna in Göttingen
2 min. leestijd

Swingerklub Luna in Göttingen

Parenclub Luna is gelegen in een van de buitenwijken van Göttingen, een stad in de Duitse deelstaat Nedersaksen. Deze regio grenst aan de noordwestelijke zijde aan de Nederlandse provincies Overijssel, Drenthe en Groningen. Göttingen ligt in het uiterste zuidoostelijke puntje van de deelstaat, waarvan Hannover de hoofdstad is. Het is dus niet meteen over de grens, vanuit Nederland moet je een stukje Duitsland in. Göttingen is wel een heel pittoresk stadje en heeft een beroemde universiteit, die 43 Nobelprijswinnaars heeft voortgebracht, voornamelijk op het vlak van de wiskunde en de natuurkunde. Het is dus een studentenstad en dat zie je ook terug in het bruisende uitgaansleven in het Middeleeuwse centrum, dat door een oorspronkelijke historische muur wordt omringd. Hier zie je schilderachtige steegjes met talloze winkeltjes en kroegjes. Er is ook een belangrijke botanische tuin.

Meer informatie

De eerste bron die Göttingen vermeldt, is uit 953 en in de Middeleeuwen was het een Hanzestad. De economie dreef in die tijd op de handel. Anno nu heeft de stad 117.000 inwoners en is dus een redelijk grote stad geworden. Rond 1900 was de plaatselijke universiteit toonaangevend, tot in 1933 de Joden geen recht meer hadden op onderwijs. Een aantal geleerden kwamen hiertegen in opstand, maar tevergeefs. Dat leidde tot een brain-drain; vooraanstaande wetenschappers trokken massaal naar het buitenland. Toch heeft na de oorlog de universiteit zich weer opgericht, maar de naam en faam ervan zijn verloren gegaan.

Club Luna is een plek waar je je meteen op je gemak voelt, door de vriendelijke sfeer die er hangt. Het is een enorm complex van 400 vierkante meter. Er is geen welness-gedeelte, maar wel een grote bar met dansvloer, talloze speelkamers, een kamer die je kunt afsluiten, een kamer met een gynaecologenstoel en een met een bed wat groot genoeg is voor zes personen. De dresscode is lingerie of clubwear, en het wordt van je verwacht dat je schoon en verzorgd binnenkomt. Als je voor de eerste keer komt, hoef je veel minder entree te betalen en je krijgt een gratis rondleiding door het hele complex.

 

Swingerklub Luna dames

Over swingerklub Luna

Alleengaande heren worden wel toegelaten, maar onder een strikt beleid. Je moet er goed uitzien en je netjes gedragen tegenover de dames, aangezien het geen hoeren zijn. Heren dienen ook te reserveren, je kunt niet zomaar binnenlopen. Alleengaande vrouwen, aan de andere kant, hoeven geen entree te betalen en zelfs de drankjes zijn gratis! Het is dus een zeer vrouwvriendelijke club en er wordt goed op je gelet. Nee is dan ook echt nee, zoals in iedere zichzelf respecterende parenclub.

Zoals ook in iedere club, zijn er speciale themadagen. Ze heb je het Ontbijt op zondagochtend, een Gay Party, een Bi-party, een After Work Party, en een Naaktparty waar je of van boven, of van onderen, of geheel naakt wordt verwacht en bedoeld is voor actieve bezoekers. Je hoeft natuurlijk niets en je mag ook gewoon toekijken, maar deze avond is voor de doeners. Verder is er op maandag korting en er is ook regelmatig een happy hour, waar je ook minder hoeft te betalen. Deze laatste avonden zijn het meest geschikt voor beginners of nieuwsgierigen.

Swingerklub Luna bar

 

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

 

 

Swingerklub Luna
Maschmühlenweg 50
37081 Göttingen
Duitsland
+49 551 5036600

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen