Swingerklub Mystery in Hamburg (Duitsland) , lees alle info hier!
Swingerklub Mystery in Hamburg
4 min. leestijd

Swingerklub Mystery in Hamburg

Parenclub Mystery is gevestigd in één van de grootste steden van Duitsland, namelijk de wereldberoemde havenstad Hamburg. Deze metropool hoort niet bij een van de deelstaten van Duitsland, maar vormt er zelf een. Aan de westelijke zijde grenst Hamburg aan de deelstaat Nedersaksen, die weer grenst aan de Nederlandse provincies Groningen, Drenthe en Overijssel. Een bezoek aan Hamburg is altijd de moeite waard, want het is een wereldstad waar van alles te zien en te beleven is. Er is een belangrijke universiteit, waardoor Hamburg een groot en bruisend uitgaansleven heeft, met talloze café’s, nachtclubs, restaurants van iedere nationaliteit en hotels voor ieder budget. Een bezoek aan de haven, de grootste in heel Duitsland, is ook niet te versmaden. Daarnaast zijn er een groot aantal culturele centra en musea, niet alleen op het gebied van beeldende kunst, maar ook op.dat van muziek, theater, dans en cinema. De metropool heeft bijna 5 miljoen inwoners. Er is een grote luchthaven en een uitgebreid metronetwerk, wat de stad bijzonder interessant maakt voor toeristen van over de hele wereld. Ook de nabijheid van de Waddeneilanden is een internationale trekpleister.

Meer informatie

Hamburg is in de negende eeuw ontstaan toen op deze plek een kasteel werd gebouwd, genaamd de Hammaburg. Door de gunstige ligging aan de rivier de Elbe, die uitmondt in de Noordzee, werd Hamburg in de Middeleeuwen een belangrijk handelscentrum en kreeg het de status van Hanzestad. Tijdens het Derde Rijk werd het stadsgebied sterk uitgebreid door annexaties met omliggende streken. De huizenbouw werd nog lang gedomineerd door baksteen, wat interessante architectuur heeft opgeleverd. Het Middeleeuwse centrum werd in de oorlog grotendeels verwoest door bombardementen, maar in de omliggende stadsgebieden is nog veel bakstenen-bouw te bewonderen in de stijl van de gotiek en het expressionisme. Hamburg wordt doorsneden door kanalen en heeft maar liefst 2300 bruggen, net zoveel als Amsterdam en Venetië bij elkaar. In de jaren zeventig kreeg de stad ook een internationaal element door de massale komst van gastarbeiders uit Portugal, Turkije, Rusland en Polen. De fameuze ontwerper Karl Lagerfelt is afkomstig uit Hamburg, evenals de wereldwijd bekende orkestleider James Last en de zangeres Nena, die in de jaren tachtig furore maakte.

Parenclub Mystery is gelegen in een klein straatje in het hart van de stad en is zonder meer één van de leukste clubs in Duitsland. Het enige minpuntje is dat je op straat moet parkeren, dus het is niet geheel discreet, maar wel bijna. Niets van wat in een parenclub gebeurt, komt buiten de muren, en dat is een code die overal geldt. Swingers vormen een subcultuur in de maatschappij, met eigen wetten en regels, en onzichtbaar voor buitenstaanders. Mystery is zo’n goede club omdat er niet alleen heel veel bijzondere faciliteiten zijn, maar er ook een heleboel speciale feestjes worden georganiseerd. Er is dus altijd wat te doen en het is een echte swingers-club, waar gelijkgestemden elkaar kunnen ontmoeten en samen hun erotische fantasieën kunnen uitleven. Wel geldt zoals overal: “Nein heisst Nein” en je hoeft dus niets te doen wat je niet wilt. De leeftijd van de bezoekers ligt tussen de dertig en zestig jaar.

 

Swingerclub Mystery kamer

Club Mystery

Bij Club Mystery vind je natuurlijk allereerst een goed voorziene bar, een eetkamer met warm en koud buffet, een kleedruimte, een sauna en een aantal douches. Wat de club bijzonder maakt, is dat er zoveel verschillende speelkamers zijn, elk met een eigen thema. Zo is er een rode kamer, een kamer voor groepsseks met een enorm bed, een videoruimte, een spiegelkamer, een privékamer die je kan afsluiten, een darkroom en een SM-ruimte. Je mag er niet roken of drinken, maar aan de bar is roken wel toegestaan. Condooms, beflapjes en handdoeken zijn gratis voorhanden en je hoeft alleen je eventuele speeltjes zelf mee te nemen. Als je voor het eerst komt, hoef je dat alleen maar aan te geven en dan krijg je een rondleiding door het hele pand.

Alleengaande heren zijn welkom, maar er is wel een toegangsbeleid. Als regel geldt dat er drie single mannen naar binnen mogen op één koppel en er wordt ook duidelijk gemaakt dat ze de dames dienen te respecteren en dat het geen hoeren zijn. Iedere vorm van prostitutie is uitdrukkelijk verboden. Er is een vrij losse dresscode en je hoeft niet perse in netkousen en stiletto-hakken gekleed te zijn om binnen te komen. Het is wel de bedoeling dat je er verzorgd en aantrekkelijk uitziet. Mannen hebben het helemaal makkelijk, die hoeven alleen maar een schone boxer aan te hebben bij Club Mystery. Dit geldt alleen niet voor de zogenaamde CFNM-avonden en de FKK-party’s, dan gelden er andere regels.

FKK-party’s zijn echt voor doeners en de dresscode is volkomen naakt. Deze avonden draaien om seks en seks alleen. Niet iets voor beginners dus. CFNM is een fenomeen wat uit de VS is komen overwaaien en wat staat voor Clothed Female en Naked Male. Dit is een spel wat lijkt op BDSM, maar niets met pijn of bondage te maken heeft. Je zou het eerder fetisjisme kunnen noemen. Het idee is dat de naakte man nederig is zonder kleren en volledig onderworpen aan de vrouw, die wel aangekleed is. Het gaat dus om een machtsongelijkheid die je ook bij BDSM ziet. De man moet zich onderdanig opstellen en de vrouw op haar wenken bedienen, zonder dat hij zelf iets te zeggen heeft. De vrouw is actief in dit spel en de man is de “bottom.” Zij kan hem ook straffen als hij haar wensen niet genoeg tegemoet komt, bijvoorbeeld door drankjes te ontzeggen of geen seksuele bevrediging te geven. Andere feestjes bij Club Mystery zijn de Gang Bang Party’s, een Men Only Party, een Bi-Party, een Rubens Party, een Dark Night Party en zelfs een avond speciaal voor beginners. Keus genoeg dus, bij Club Mystery zul je je niet snel vervelen!

Swingerclub Mystery bar

 

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

 

Swingerclub Mystery
Lauenbruch Ost 13-1
21079 Hamburg
Duitsland

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen