Swingerklub ST. Tropez in Mühlhausen (Duitsland), bekijk hier alle info!
Swingerklub ST. Tropez in Mühlhausen
7 min. leestijd

Swingerklub ST. Tropez in Mühlhausen

Swinger-Club St. Tropez bevindt zich in Mülhhausen, een stadje in het noordwesten van de Duitse deelstaat Thüringen, aan de grens met de deelstaat Nedersaksen. Thüringen ligt centraal in Duitsland en is een paradijs voor wie van natuur houdt, met in het zuiden het Thüringerwald en ter hoogte van Mühlhausen, in het noorden, het nationale park de Harz, dat zich uitstrekt over drie deelstaten. De Harz is een middelgebergte met dichte bossen, veel kleine bronnen en beekjes, vulkanisch gebied en grotten en loopt richting het zuiden uit in een heuvellandschap. In het midden van de deelstaat Thüringen is het landschap een glooiende laagvlakte, omdat er twee rivieren doorheen lopen, de Saale en de Unstrat. Hier vind je ook talloze pittoreske Middeleeuwse dorpjes. Er liggen 1700 kilometers fietspad en er zijn veel wandelroutes. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen! De deelstaat heeft meer dan twee miljoen inwoners in meer dan 3000 dorpen en 126 steden. De hoofdstad is het bedrijvige Erfurt, wat ook een vlieghaven heeft. Thüringen is dus echt vakantieland en je bent er zó!

Meer informatie

Het gebied wat we nu Thüringen noemen, was al in de vijfde eeuw na Christus een rijk en machtig land, met Weimar als hoofdstad. De wereldberoemde schrijver Goethe woonde en werkte hier. De deelstaat is echter pas in 1920 gesticht, door het samenvoegen van een heleboel kleine koninkrijkjes en hertogdommen. In de Tweede Wereldoorlog werd de hoofdstad van Thüringen Erfurt. Na de tweede Wereldoorlog verloor Thüringen de status van deelstaat en hoorde bij de DDR, maar na de val van de Muur in 1990 werd de deelstaat in ere hersteld en was Erfurt weer de hoofdstad. Mühlhausen is een vrij kleine plaats, maar het ligt dichtbij de hoofdstad en ook niet ver van het hart van de Harz, in het zuiden van de deelstaat Nedersaksen, waar net over de grens de ook zeer interessante plaats Göttingen in het berglandschap ligt.

Erfurt werd gesticht in 742 door Bonifatius en staat bekend om de Romaans-Gotische Dom, die in de vijftiende eeuw gebouwd werd. Al sinds 1397 heeft Erfurt een universiteit, waar onder andere Martin Luther heeft gestudeerd. De stad barst van de cultuur, met mooie architectuur, bezienswaardige kerken en een groot aantal musea. Als studentenstad heeft Erfurt een bruisend nachtleven, maar het is ook de beste plaats in de omgeving om te winkelen en daarnaast telt het tientallen galeries. Ieder jaar vindt er in de zomer een bierfestival plaats. Het uitgaansleven concentreert zich in de universiteitswijk het Andreasviertel, waar het wemelt van de kroegjes en barretjes. Ook zijn er een behoorlijk aantal poppodia en de musical is ook populair in de stad.

Göttingen ligt ten noorden van Mühlhausen, op een afstand van zo’n 50 kilometer, aan de noordgrens van Nedersaksen, middenin het Thüringerwald. Ook Göttingen is een echte universiteitsstad met meer dan 130.000 inwoners, waarvan 24.000 studenten, en een bijpassend nachtleven. De stad werd voor het eerst genoemd in een schriftelijke bron uit 953 en heeft dus een lange geschiedenis. In de Middeleeuwen was het een Hanzestad en de universiteit werd opgericht in 1737. Historisch beroemde figuren uit Göttingen zijn de Gebroeders Grimm en de schrijver Heinrich Heine. De universiteit kent een zeer goede naam, en is nog steeds vooral in de wiskunde en de natuurwetenschappen een wereldwijd belangrijk kenniscentrum. De binnenstad van Göttingen is gespaard gebleven van bombardementen in de Tweede Wereldoorlog en heeft dus nog de echte Middeleeuwse sfeer, met vakwerkhuizen en kleine, kronkelige straatjes waar je veel winkeltjes en kroegjes vindt. Er zijn in de stad maar liefst drie botanische tuinen, die ook heel wat toeristen trekken.

De plaats Mühlhausen, waar de swingers-actie is, ligt precies in het midden tussen Erfurt en Göttingen. Ook deze stad heeft een lange geschiedenis, met als eerste bronvermelding het jaar 775. In 1430 werd Mühlhausen een Hanzestad en kende in de late Middeleeuwen een grote bloei. Dat kun je ook zien aan het prachtige historische centrum, dat ook in de oorlog bewaard is gebleven. Mühlhausen is onderdeel geweest van een lange reeks koninkrijken en hertogdommen, wat ook zijn sporen heeft nagelaten in de sierlijke architectuur van deze stad. Beroemde bewoners waren Luther, Goethe en Johan Sebastian Bach. In het zuidwesten van Mühlhausen bevindt zich een groot park, het Stadtwald, en in de zeer directe omgeving ligt het Nationale Park Hainich. Het uitgaansleven concentreert zich in de oude binnenstad, waar je veel kleine kroegjes vindt, en in het gebied rond de Musikzeit Mühlhausen, waar evenementen en concerten worden gehouden.

Swingerclub St Tropez bar

Over swingerklub St. Tropez

Parenclub Beach-Club St. Tropez ligt in het zuidwesten van Mühlhausen, in een klein straatje net naast het centrum en het Stadtpark. Deze club mag zich echt een swingersparadijs noemen. Niet alleen zijn er volop faciliteiten en events, maar de club draagt ook met trots de swingers-lifestyle uit. Alles kan, alles mag, maar: Nein heisst Nein. Hier is voor elk wat wils, voor beginners, veteranen of nieuwsgierigen en voor mensen uit alle lagen van de bevolking die in vrijheid, eerlijkheid en tolerantie hun seksualiteit willen beleven. Hier ontmoet je gelijkgestemde zielen die levenslust hebben en echt kunnen genieten, ver van het alledaagse bestaan. Denk alleen niet dat swingen je relatie kan redden, als jullie seksleven niet voldoende is. Het is de bedoeling dat je als harmonieus stel vrije seks kan hebben, niet om er een relatietherapie van te maken. En dat geldt ook voor singles, als je eigenlijk een vaste relatie zoekt, zul je hier ook bot vangen. In deze club gaat het om vrije erotiek, niet om romantiek.

Dit betekent niet dat je geen leuke mensen kan ontmoeten en dat het alleen maar over seks gaat. Een gezellig gesprek aan de bar, een onderonsje in de sauna, wat kletsen bij het buffet, of een dansje wagen en lekker te flirten hoort allemaal bij het voorspel en de ambiance. Zeker alleengaande heren moeten zich dus terughoudend opstellen en niet meteen bovenop een leuk uitziende dame springen. Het is de bedoeling dat je eerst het terrein aftast als je een vrouw benadert en het geduld opbrengt om haar te leren kennen voordat je de speelruimte induikt. . Beach-Club St. Tropez is geen plek voor prostititutie in wat voor vorm dan ook en iedere soort van betaling is streng verboden. Ook drugs en dronkenschap worden niet geaccepteerd, al mag je aan de bar wel roken. Je hoeft dus geen donker hok in als je een sigaretje wilt roken.

De faciliteiten van deze club zijn superb en strekken zich uit tot 1500 vierkante meter, met een buitenruimte voor in de zomer en binnen een speciaal verwarmd strandgedeelte, met echt zand en echte palmen. Alles is in een prachtige Toscaanse stijl ingericht, zelfs de kleedruimte lijkt wel een boudoir, inclusief kaptafel en spiegel. Dit zie je niet in veel clubs, de meeste kleedruimtes zien eruit als die bij het zwembad. De vele zithoekjes zijn knus en romantisch en de dansvloer wordt volop gebruikt, met muziek van High-tech tot Golden Oldies en een professionele DJ. Er is een bistro waar je van lekker vers bereide maaltijden kan genieten, naast het standaard buffet, wat iedere club wel heeft.

Vanuit de bar wentelt zich een sierlijke trap naar boven, waar de vele fantasierijk ingerichte speelruimtes zijn. Boven vind je onder andere een darkroom, waar je verplicht naakt moet zijn en een kamer met spiegels, waar mensen je kunnen bekijken zonder zelf gezien te worden. Een paradijs voor voyeurs, dus! Er is een uitgebreid wellness-gedeelte, de Relaxing Zone, waar je heerlijk kunt genieten van een massage, de grote sauna en het Turkse bad. Verder is er een Jungle-kamer en als klapper de zogenaamde Zwarte Zone, een bijzonder compleet ingerichte SM-kamer met naast alleen maar een sling een echt bondage-kruis aan de muur, een schandblok, mystieke muziek en zelfs een assortiment zwepen! Dit is BDSM in het kwadraat en echt een belevenis, zelfs voor ervaren SM’ers.

Het strandgedeelte, de Beach Lounge, is open op drukke avonden en in de zomer en beslaat zo’n 400 vierkante meter. Dit is een oase voor de zinnen, waar je zonder zorgen kunt bijkomen van je drukke werkweek of je gezin. Het is oosters ingericht met een whirlpool, verschillende barretjes en drukke terrasjes. In de zomer is ook de buitentuin open, waar je op het terras in de zon kunt zitten onder het genot van een drankje, of lekker in het gras kunt liggen vozen. Maar ook binnen is een echt zandstrand, ook in oosterse stijl gedecoreerd en voorzien van echte palmbomen en een verwarmd zwembad. Zo kun je midden in de winter tropisch op avontuur gaan!

In Beach-Club St. Tropez geldt wel een strenge dresscode, vooral voor heren. De dames kunnen kiezen uit een heleboel mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een Little Black Dress, een cocktailjurkje, een doorschijnend jurkje, een babydoll of sexy lingerie. Heren worden niet geacht om in een tanga te lopen of alleen een handdoek om te hebben, maar moeten er echt perfect uitzien. Het maakt hier niet uit of je mooi of lelijk bent, maar het gaat om de verpakking! Een spijkerbroek met bloot bovenlijf is wel toegestaan, een retro- of anderszins hippe boxer met een strak zwart shirt wordt op prijs gesteld en natuurlijk een echt pak! Het gaat erom de dames te verleiden, dus: Dress to Impress! Op speciale avonden kan de dresscode afwijken, maar dat wordt altijd in het programma vermeld. Let daar dus op als je boekt, anders sta je voor een dichte deur.

Bovenop dit alles geeft Beach-club St. Tropez ook nog eens constant allerlei speciale feesten, die stuk voor stuk de moeite waard zijn. Alle thema’s die je in parenclubs tegenkomt zijn vertegenwoordigd en er is nog veel meer! Voor beginners zijn niet alle avonden geschikt, omdat die draaien om actie, dus seks. Dat kan wat overdonderend zijn voor een eerste of tweede keer. De echte doe-avonden zijn Big George, Sex Marathon, Gang Bang, Wifesharers Paradise, Lust & Fun en FKK, ofwel Ficken Keine Kleider, een typisch Duits fenomeen waar totale naaktheid en neuken de hoofdmoot vormen. Een ander geliefd spel in Duitse clubs is het uit Amerika overgewaaide CFNM, ofwel Clothed Female, Naked Male. Op deze avonden zijn de dames gekleed, maar moeten de heren zich nederig van al hun kleding ontdoen en hun vrouw als een slaaf op haar wenken bedienen. Op die avonden zijn vrouwen dus de baas!

Maar als je het allemaal een beetje rustig wilt hebben, of je hebt nog niet zoveel ervaring, is er ook genoeg te doen. Natuurlijk is er een ouderwetse MILF-Party, voor mannen die op rijpe vrouwen vallen. Andere geschikte avonden zijn de Couples & Bi’s (zonder single mannen), de Nacht van de Lust, de Schlager-Party, Sex on the Beach, de barbecue-zondag , de Swinger-Sunday, All in Black en de Beach sex Games. Verder is er een typisch Duitse avond genaamd Herrenúberschutz, die speciaal bedoeld is voor alleengaande mannen, die dan dus ook makkelijker door het deurbeleid komen. De meeste clubs letten erg op de man-vrouw verhouding, en laten weinig single mannen toe, maar op deze avonden ben je als alleengaande heer juist wel welkom!

Swingerclub St Tropez ruimte

Wil jij zelf een verhaal schrijven en inleveren? Dat kan. Lees hier alles over hoe je gastblogger kan worden.

Swingerklub St. Tropez
Linker Kreuthweg 11
86444 Affing
Duitsland
+49 8207 9589467

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen